image1
OBS gaat morgen in actie
donderdag 04 januari 2018 14:40

bussenDe Organisatie van Bushouders in Suriname zal vanaf morgen in actie gaan. Op 21 juni 2017 is er een overeenkomst getekend met de overheid waarin afgesproken is dat vanaf augustus 2017 met een nieuw tarief gewerkt zou worden. Dit is niet gebeurd.

OBS-secretaris, Radjesh Orie, zegt dat de regering extra ruimte gehad heeft tot december om de betaling in orde te krijgen. Ook deze afspraak is niet nagekomen.

Op een drukbezochte ledenvergadering in Mata Gauri gisteravond, is een motie aangenomen waarin de leden aangeven dat zij pas weer zullen werken als de betalingen geschiedt zijn. “De uitvoering van de betaling ligt bij het Ministerie van onderwijs, Wetenschap en Cultuur”, aldus Orie.

 

ABC Nieuws

Written on 21 mei 2019, 14.46
Minister Rabin Parmessar van LVV heeft gisteren in het parlement gezegd dat de 6 Chinese vistrawlers, uiterlijk woensdag moeten vertrekken uit Suriname. De Surinaamse Seafood Associatie (SSA) juicht deze toezegging toe, maar hoopt dat het nu ook daadwerkelijk zal gebeuren. Dit zegt SSA voorzitter Udo...
Written on 21 mei 2019, 14.38
NPS parlementarier Marlon Budike maakt zich zorgen over het waterprobleem in Commewijne. De SWM is in het district bezig met het vernieuwen van buizen in gebieden waar er reeds water is. Budike ziet liever dat de SWM de investeringen had gepleegd in gebieden die helemaal geen water hebben.
Written on 21 mei 2019, 14.34
Parlementarier William Waidoe zei vanmorgen in het programma ABC Actueel dat hij nogsteeds lid is van de Pertjajah Luhur. Hij heeft geen enkel lidmaatschap van de NDP aanvaard.  
Written on 21 mei 2019, 14.31
Parlementariër Edward Belfort kreeg het gisteren flink aan de stok met DNA vice-voorzitter Melvin Bouva. Belfort nam de nieuwe LVV minister Rabin Parmessar onder vuur over zijn eerdere functies. Dat was buiten de orde, vond Bouva.
Written on 21 mei 2019, 14.25
De uitbetaling van AOV via de monikarta verloopt heel goed. In het begin hadden senioren burgers problemen met de nieuwe manier van betalen. In het Boven Suriname gebied wordt wel nog aan kasbetalingen gedaan. Dit zegt AOV-directeur Anushka Gopalrai. Het betalingssysteem van de monikarta is via de SPSB...


Online Guests

We hebben 91 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen