image1
Belfort legt vinger op zere plekken bij de regering
woensdag 08 november 2017 14:18

belDe binnenland bewoners zitten al enige tijd zonder elektriciteit. Behalve dat de mensen geen electriciteit hebben, zijn basisgoederen ook ontbetaalbaar zegt volksvertegenwoordiger Edward Belfort.

De regering heeft al maanden geen benzine geleverd voor de generatoren die moeten zorgen voor de electriciteit.

De maatregelen tegen het RBN radioprogramma Zeven Even werden gisteren uitgebreid besproken in het parlement. Belfort verwijst naar 1982 toen ook radiostations en een drukkerij van een krant werden vernietigd. Belfor keurt het dat Misiekaba de minister ondersteund.

Over de wijziging van de kieswet zegt Belfort dat de NDP er alles aan zal doen om verkiezingswinst te verkrijgen.

Belfor gelooft niet dat de NDP bij de volgende verkiezingen in het machtcentrum zal komen. “Dat kan alleen als het volk weer misleid wordt”.

 

ABC Nieuws

Written on 21 mei 2019, 14.46
Minister Rabin Parmessar van LVV heeft gisteren in het parlement gezegd dat de 6 Chinese vistrawlers, uiterlijk woensdag moeten vertrekken uit Suriname. De Surinaamse Seafood Associatie (SSA) juicht deze toezegging toe, maar hoopt dat het nu ook daadwerkelijk zal gebeuren. Dit zegt SSA voorzitter Udo...
Written on 21 mei 2019, 14.38
NPS parlementarier Marlon Budike maakt zich zorgen over het waterprobleem in Commewijne. De SWM is in het district bezig met het vernieuwen van buizen in gebieden waar er reeds water is. Budike ziet liever dat de SWM de investeringen had gepleegd in gebieden die helemaal geen water hebben.
Written on 21 mei 2019, 14.34
Parlementarier William Waidoe zei vanmorgen in het programma ABC Actueel dat hij nogsteeds lid is van de Pertjajah Luhur. Hij heeft geen enkel lidmaatschap van de NDP aanvaard.  
Written on 21 mei 2019, 14.31
Parlementariër Edward Belfort kreeg het gisteren flink aan de stok met DNA vice-voorzitter Melvin Bouva. Belfort nam de nieuwe LVV minister Rabin Parmessar onder vuur over zijn eerdere functies. Dat was buiten de orde, vond Bouva.
Written on 21 mei 2019, 14.25
De uitbetaling van AOV via de monikarta verloopt heel goed. In het begin hadden senioren burgers problemen met de nieuwe manier van betalen. In het Boven Suriname gebied wordt wel nog aan kasbetalingen gedaan. Dit zegt AOV-directeur Anushka Gopalrai. Het betalingssysteem van de monikarta is via de SPSB...


Online Guests

We hebben 61 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen