image1
Geen goed beleid bij Justitie
vrijdag 15 september 2017 16:23

MathoeraKort geleden werd bekend dat arrestanten uit cellenhuizen, de kans hebben om uit het cellenhuis te vertrekken, een beroving te plegen en weer terug te keren.

In zeker drie gevallen is het bekend dat arrestanten dit gedaan hebben.

Oud-politiecommissaris, Krishna Mathoera, zegt dat het onbegrijpelijk is dat arrestanten deze mogelijkheid gehad hebben.

Agenten hebben gefaald in het controleren en inspecteren van arrestanten en de cellen.

Volgens Mathoera is de oorzaak hiervan ook dat er onvoldoende geïnvesteerd wordt in cellenhuizen: projecten zijn stil blijven liggen.

Ook is er nog steeds geen Justitie minister. De afgelopen 7 jaar is er steeds gereshuffeld met ministers waardoor er geen goed beleid kon komen voor dit ministerie. 

ABC Nieuws

Written on 21 mei 2019, 14.46
Minister Rabin Parmessar van LVV heeft gisteren in het parlement gezegd dat de 6 Chinese vistrawlers, uiterlijk woensdag moeten vertrekken uit Suriname. De Surinaamse Seafood Associatie (SSA) juicht deze toezegging toe, maar hoopt dat het nu ook daadwerkelijk zal gebeuren. Dit zegt SSA voorzitter Udo...
Written on 21 mei 2019, 14.38
NPS parlementarier Marlon Budike maakt zich zorgen over het waterprobleem in Commewijne. De SWM is in het district bezig met het vernieuwen van buizen in gebieden waar er reeds water is. Budike ziet liever dat de SWM de investeringen had gepleegd in gebieden die helemaal geen water hebben.
Written on 21 mei 2019, 14.34
Parlementarier William Waidoe zei vanmorgen in het programma ABC Actueel dat hij nogsteeds lid is van de Pertjajah Luhur. Hij heeft geen enkel lidmaatschap van de NDP aanvaard.  
Written on 21 mei 2019, 14.31
Parlementariër Edward Belfort kreeg het gisteren flink aan de stok met DNA vice-voorzitter Melvin Bouva. Belfort nam de nieuwe LVV minister Rabin Parmessar onder vuur over zijn eerdere functies. Dat was buiten de orde, vond Bouva.
Written on 21 mei 2019, 14.25
De uitbetaling van AOV via de monikarta verloopt heel goed. In het begin hadden senioren burgers problemen met de nieuwe manier van betalen. In het Boven Suriname gebied wordt wel nog aan kasbetalingen gedaan. Dit zegt AOV-directeur Anushka Gopalrai. Het betalingssysteem van de monikarta is via de SPSB...


Online Guests

We hebben 76 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen