image1
2 miljoen euro meer betaald bij aankoop asfaltplant
dinsdag 01 augustus 2017 14:42

gayaDe Raad van Ministers heeft een missive goedgekeurd waarbij het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie een asfaltplant ter waarde van 2.76 miljoen euro heeft gekocht. Voor de aankoop van de asfaltplant is er geen openbare aanbesteding geweest.

De plant is voor bijna 2 miljoen euro meer gekocht bij de Caribbean Builders & Construction NV dan de geschatte taxatie waarde.

Volgens VHP DNA lid Asis Gajadien heeft Openbare Werken nooit aangegeven dat er noodzaak bestaat voor het opzetten van een eigen asfaltplant.

In het verleden heeft Gajadien in DNA vragen gesteld over dit bedrijf dat ten tijde van minister Abrahams op het ministerie van Openbare Werken, opvallend veel opdrachten kreeg van de regering. Gajadien zegt dat bij de aankoop van de asfaltplant sprake is van corruptie.

 

ABC Nieuws

Written on 21 mei 2019, 14.46
Minister Rabin Parmessar van LVV heeft gisteren in het parlement gezegd dat de 6 Chinese vistrawlers, uiterlijk woensdag moeten vertrekken uit Suriname. De Surinaamse Seafood Associatie (SSA) juicht deze toezegging toe, maar hoopt dat het nu ook daadwerkelijk zal gebeuren. Dit zegt SSA voorzitter Udo...
Written on 21 mei 2019, 14.38
NPS parlementarier Marlon Budike maakt zich zorgen over het waterprobleem in Commewijne. De SWM is in het district bezig met het vernieuwen van buizen in gebieden waar er reeds water is. Budike ziet liever dat de SWM de investeringen had gepleegd in gebieden die helemaal geen water hebben.
Written on 21 mei 2019, 14.34
Parlementarier William Waidoe zei vanmorgen in het programma ABC Actueel dat hij nogsteeds lid is van de Pertjajah Luhur. Hij heeft geen enkel lidmaatschap van de NDP aanvaard.  
Written on 21 mei 2019, 14.31
Parlementariër Edward Belfort kreeg het gisteren flink aan de stok met DNA vice-voorzitter Melvin Bouva. Belfort nam de nieuwe LVV minister Rabin Parmessar onder vuur over zijn eerdere functies. Dat was buiten de orde, vond Bouva.
Written on 21 mei 2019, 14.25
De uitbetaling van AOV via de monikarta verloopt heel goed. In het begin hadden senioren burgers problemen met de nieuwe manier van betalen. In het Boven Suriname gebied wordt wel nog aan kasbetalingen gedaan. Dit zegt AOV-directeur Anushka Gopalrai. Het betalingssysteem van de monikarta is via de SPSB...


Online Guests

We hebben 67 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen