image1
Expositie i.v.m. herdenking Decembermoorden tot nu toe succesvol
woensdag 07 december 2016 14:38

eddyIn verband met de 34ste herdenking van de #Decembermoorden op 7 en 8 december 1982 in Suriname, is er een tiendaagse expo geopend in De Hal. Het thema van de expositie is: ‘Luku Den Na Ini Den Ai’ en daarvoor zijn alle vijftien portretten van de slachtoffers op ooghoogte geplaatst.

De portretten zijn gemaakt door de kunstenaar Kenneth Beeker. De afbeeldingen zijn voorzien van korte levensbeschrijvingen.

Naast de nieuwsgierigheid van de bezoekers, spelen ook de emoties een belangrijke rol, zegt initiatiefnemer Eddie Wijngaarde.

 

ABC Nieuws

Written on 25 mei 2017, 14.40
De overheid heeft geen geld om de premie voor de basiszorgverzekering te betalen en start met een selectieprocedure voor de groep van 0-16 jaar en 60+.  
Written on 25 mei 2017, 14.28
In verband hiermee zijn er extra activiteiten op in de Zoo aanstaande zondag. Joelle Conrad Marketing Coördinator van Paramaribo Zoo zegt dat het een dag wordt voor het hele gezin. Paramaribo Zoo is een stichting en voornamelijk afhankelijk van donateurs. Helaas is van de groep donateurs een aantal...
Written on 25 mei 2017, 14.22
RenateWouden voorzitter van de Bond voor Belangenbehartiging van Gepensioneerden uit Overheidsdienst ( BBGO )zegt niet mee te doen aan partijpolitieke acties. De BBGO hanteert andere strategieën om haar doelen te bereiken.
Written on 23 mei 2017, 14.41
Jerry Slijngaard, topman van het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR) vertelde vanmorgen in ABC Actueel dat zij in samenwerking met de verschillende diensten actief bezig zijn geweest met het bieden van noodhulp in de getroffen ressorts.
Written on 23 mei 2017, 14.39
Summer Cloud Events organiseert op vrijdag 26 mei The Great Gatsby Fundraising Event. Dit is een fundraisingsactiviteit ten behoeve van de kinder te huizen Saron en Elim van de Heer. De organisatie zal op deze avond verschillende goederen veilen om zoveel mogelijk geld binnen te halen, zegt mede...


Online Guests

We hebben 106 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen