image1
Bewoners Indira Ghandiweg benaderd door vreemde man
dinsdag 28 juli 2015 15:03

Bewoners van de Indira Ghandiweg hebben vandaag gebeld met de nieuwsdienst van ABC om door te geven dat een heer van Hindoestaanse afkomst huis aan huis langs gaat om telefoonnummers te verzamelen. Volgens deze heer moet hij de nummers verzamelen voor de heer Eddie Jozefzoon die vervolgens de bewoners zal uitnodigingen voor een vergadering over het treinproject.

Renier Goede, lid van het Comitee “Belangen behartiging van bewoners langs de Indira Ghandiweg” reageert alsvolgt hierop.

 

ABC Nieuws

Written on 26 mei 2017, 14.43
Danpaati River Lodge van Suriname Access Travel is voor de tweede keer winnaar geworden van de prestigieuze Luxury Global Travel Award. Dit keer in de categorie ‘Customer Service Excellence’.  De Global Travel Awards worden gezien als de ultieme onderscheiding, zeg maar de Oscar voor Hotels, Airlines en...
Written on 26 mei 2017, 14.40
Er zijn door de Assembleeleden Krishna Mathoera van de VHP en Marinus Bee van ABOP kritische vragen gesteld over industriële Hennep. Beide parlementariërs vinden dat de regering in deze crisis tijd juist aandacht moet investeren in bestaande landbouwgewassen.                
Written on 26 mei 2017, 14.35
Alvin Roosveld lid van de media commissie van de VHP blikt met een tevreden gevoel terug op de protest manifestatie van vorige week. De boodschap is overgekomen en de initiatiefnemers zijn volgens Roosveld geslaagd in de opzet van de manifestatie. Hij had wel een grotere opkomst verwacht.
Written on 25 mei 2017, 14.40
De overheid heeft geen geld om de premie voor de basiszorgverzekering te betalen en start met een selectieprocedure voor de groep van 0-16 jaar en 60+.  
Written on 25 mei 2017, 14.28
In verband hiermee zijn er extra activiteiten op in de Zoo aanstaande zondag. Joelle Conrad Marketing Coördinator van Paramaribo Zoo zegt dat het een dag wordt voor het hele gezin. Paramaribo Zoo is een stichting en voornamelijk afhankelijk van donateurs. Helaas is van de groep donateurs een aantal...


Online Guests

We hebben 305 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen