image1
Lokaal Nieuws
Ondernemers sinds 2013 niet uitbetaad door Openbare Werken
donderdag 06 augustus 2020 14:43

riadMinister Riad Nurmohmed van Openbare Werken is geconfronteerd met achterstallige betalingen aan ondernemers die gewerkt hebben voor het ministerie. Sommige achterstanden dateren vanaf 2013.

Alle ondernemers zullen uitbetaald worden middels een regeling. Nieuwe werken zijn tijdelijk stopgezet. Er zal ook een onderzoek komen naar bedrijven die zich bezighouden met malafide praktijken.

Nurmohamed zegt dat na de oproep die hij had geplaatst over het inleveren van dienstvoertuigen, mensen zijn verschenen die zelfs zwaar materieel hebben ingeleverd.

 
Niet iedereen bereid met regering Santokhi-Brunswijk te werken
donderdag 06 augustus 2020 14:37

resNiet alle ambtenaren zijn bereid met de regering Santokhi – Brunswijk te werken.Dit zei VHP parlementariër Cedric van Samson gisteren tijdens de Openbare vergadering in de Nationale Assemblee.

Hij trekt zijn conclusie uit het feit dat niet alle relevante stukken en documenten bij de overdracht op ministeries aan de leiding zijn overgedragen. De regering heeft aangegeven niemand brodeloos te willen maken maar zal in dit voornemen hiermee rekening moeten houden. Reshma Mangre stelde met betrekking tot de aanpak of beteugelen van Covid 19 ook vragen aan de regering en was tevreden over de beantwoording.

 
Russische helikopter opereerde in Suriname onder leiding van vorige regering
donderdag 06 augustus 2020 14:34

mathEr is weinig bekend over de Russische helikopter die door de regering Bouterse naar Suriname was gehaald. Minister Krishna Mathoera van Defensie zal een onderzoek laten instellen over de activiteiten die zijn uitgevoerd met de helikopter.

Defensie was verantwoordelijk voor de verblijfkosten van de zes Russiche bemanningsleden. Mathoera zegt dat alles met betrekking tot de helikopter heeft plaatsgevonden onder leiding van het bevoegd gezag van ex-president Bouterse.

 
LVV wil tweederde aan import voedselbehoefte omzetten in eigen productie
donderdag 06 augustus 2020 14:29

sewMinister Prahlad Sewdien van Lanbouw, Veetelt en Visserij (LVV) heeft deze week een vergadering gehad met het managementteam van het bacovenbedrijf FAI. Er zal gezocht worden naar een afzetmarkt in de regio om deviezen binnen te halen en voor behoud van arbeidsplaatsen.

Het doel van de vorige regering was om Suriname tot voedselschuur van de regio te maken. Dit doel is niet gehaald zegt Sewdien, omdat tweederde van de voedselbehoefte in ons land wordt geimporteerd.

 
Lage inkomens zullen niet geraakt worden door solidariteitsheffing
woensdag 05 augustus 2020 14:41

achaiMinister Armand Achaibersing verzekert de samenleving dat de lage inkomens niet getroffen zullen worden door de solidariteitsheffing. De kritiek vanuit de gemeenschap is gedaan op basis van halve informatie. Achaibersing vraagt de samenleving af te wachten tot het hele pakket wordt gepresenteerd.

In het parlement is door NDP-parlementariër Ebu Jones gezegd dat het overzicht van de uitgaven van het COVID-19 fonds bij de Centrale Bank is. Volgens Achaibersing is slechts de financiële mutatie beschikbaar, maar niet de administratie. Er is een verschil tussen financiële administratie en financiële mutatie zegt Achaibersing.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 968

ABC Nieuws

Written on 06 augustus 2020, 14.43
Minister Riad Nurmohmed van Openbare Werken is geconfronteerd met achterstallige betalingen aan ondernemers die gewerkt hebben voor het ministerie. Sommige achterstanden dateren vanaf 2013. Alle ondernemers zullen uitbetaald worden middels een regeling. Nieuwe werken zijn tijdelijk stopgezet. Er zal...
Written on 06 augustus 2020, 14.37
Niet alle ambtenaren zijn bereid met de regering Santokhi – Brunswijk te werken.Dit zei VHP parlementariër Cedric van Samson gisteren tijdens de Openbare vergadering in de Nationale Assemblee. Hij trekt zijn conclusie uit het feit dat niet alle relevante stukken en documenten bij de overdracht op...
Written on 06 augustus 2020, 14.34
Er is weinig bekend over de Russische helikopter die door de regering Bouterse naar Suriname was gehaald. Minister Krishna Mathoera van Defensie zal een onderzoek laten instellen over de activiteiten die zijn uitgevoerd met de helikopter. Defensie was verantwoordelijk voor de verblijfkosten van de zes...
Written on 06 augustus 2020, 14.29
Minister Prahlad Sewdien van Lanbouw, Veetelt en Visserij (LVV) heeft deze week een vergadering gehad met het managementteam van het bacovenbedrijf FAI. Er zal gezocht worden naar een afzetmarkt in de regio om deviezen binnen te halen en voor behoud van arbeidsplaatsen. Het doel van de vorige regering...
Written on 05 augustus 2020, 14.41
Minister Armand Achaibersing verzekert de samenleving dat de lage inkomens niet getroffen zullen worden door de solidariteitsheffing. De kritiek vanuit de gemeenschap is gedaan op basis van halve informatie. Achaibersing vraagt de samenleving af te wachten tot het hele pakket wordt gepresenteerd. In...


Online Guests

We hebben 46 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?