image1
Sterren dragen witte roos bij Brit Award

SterrenAlle sterren die de uitreiking van de Brit Awards bijwonen krijgen een witte roos om hun steun te betuigen aan de TimesUp-beweging. Volgens de BBC heeft de organisatie woensdag alle Britse platenmaatschappijen hiervan op de hoogte gesteld.

In de brief staat dat uitvoerenden, presentatoren en gasten een corsage van een witte roos krijgen ’waarbij we ze vragen deze te dragen als symbool van solidariteit’.

Tijdens de uitreiking van de Grammy Awards, eind januari in New York, droeg een aantal artiesten ook een witte roos om de beweging te steunen die strijdt tegen ongelijkheid en voor de rechten van vrouwen.

De uitreiking van de belangrijkste Britse muziekprijzen vindt op 21 februari plaats. Dua Lipa heeft de meeste nominaties in de wacht gesleept. De zangeres kan in vijf categorieën een award winnen, waaronder die voor beste Britse vrouwelijke soloartiest. Ed Sheeran heeft vier nominaties, rapper J Hus en Rag'n'Bone Man zijn beiden drie keer genomineerd.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment/


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Drake ontpopt zich als de weldoener van Miami. En hij gaat maar door. Op Valentijnsdag trok hij 10.000 dollar (ruim 8.000 euro) uit om een kamermeisje een mooie dag te bezorgen, meldt de Miami Herald.Odalia Paret is een moeder van vijf kinderen uit Haïti, die vier uur reist om in een hotel in Miami...

Fashion News

Het is dat ze haar haar de laatste maanden steevast in een klein staartje of knotje droeg dat het extra opvalt - want extreem veel zal er niet van de lengte zijn afgegaan - maar Victoria Beckham heeft wel plots een nieuw fris kapsel!Deze foto werd, vlak na Beckhams show bij New York Fashion Week, op...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 29 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Chrissy TeigenChrissyteigen plz don't shame me I am a strong proud salad making woman just being natural and trying to live my life.