image1
Shakira onder vuur om ’nazi’-ketting

ShakiraEen ketting die tot voor kort te koop was in Shakira’s webshop, is per direct uit de handel gehaald. Het zou hierbij gaan om een ketting met een embleem dat lijkt op het Zwarte Zon symbool dat stamt uit de nazitijd.

Oplettende Twitteraars legden al snel het verband tussen het omstreden symbool en Shakira’s ketting. „Dus Shakira verkoopt per ongeluk een nazisymbool en heeft geen idee....lmao!”, schrijft een volger. „Shakira stelt de toekomst voor witte kinderen veilig.”

In Duitsland, waar alle nazisymbolen zijn verboden, wordt de Zwarte Zon nog in twee deelstaten gebruikt en is het gelinkt aan ultra-rechtse groeperingen, meldt het Duitse Bento.

De ketting was voor 8 euro te koop op de website van de zangeres, maar is offline gehaald. Er is nog geen reactie vanuit Shakira’s team gekomen.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment/


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

De nieuwe single Sober van Demi Lovato lijkt een zeer persoonlijk inkijkje in haar leven te geven. De zangeres zingt over de verloren strijd tegen haar alcoholverslaving.„Mama, het spijt mij. Ik ben niet meer nuchter. Papa, sorry voor alle drank op de vloer. Aan al diegenen die me nooit verlaten hebben,...

Fashion News

Is het je ooit opgevallen dat de hertogin van Cambridge nooit nagellak draagt tijdens publieke aangelegenheden?Dat komt omdat gekleurde nagellak en nepnagels geen onderdeel zijn van de koninklijke etiquette, meldt OK! magazine. Voor de hertogin betekende haar huwelijk met prins William dus dat ze haar...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 167 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Cardi Biamcardib I guess it was too much to ask to wait until the official July release of our @rollingstone cover! This cover is so special to me and means so much! Thank you to everyone who helped put this amazing cover together!