image1
President Venezuela misbruikt Despacito

DespacitoLuis Fonsi en Daddy Yankee hebben maandag fel uitgehaald naar de Venezolaanse president Nicolas Maduro.

Ze vinden dat het staatshoofd moet stoppen met het gebruik van hun populaire nummer Despacito voor politieke doeleinden. Verder noemt Daddy Yankee de president een dictator.

Maduro gebruikte tijdens zijn wekelijkse televisieprogramma Op zondag met Maduro de muziek van de populaire track voor een eigen versie om zijn voorgenomen grondwetswijziging te promoten.

Het is al maanden onrustig in Venezuela en de socialistische regering van het land wil volgens de oppositie de grondwet wijzigen om aan de macht te blijven.

„Op geen enkel moment is mij gevraagd, noch heb ik toestemming gegeven om het nummer Despacito te gebruiken voor politieke doeleinden”, schrijft Fonsi in een verklaring op Instagram.

De in Puerto Rico geboren zanger is niet te spreken over de regering van Maduro. „Schandalig, vanwege de staat waarin Venezuela, een land dat ik zeer liefheb, verkeert”, vervolgt Fonsi.

Daddy Yankee ging op Instagram nog een stapje verder: „Je dictatoriale regime is een grap, niet alleen voor mijn Venezolaanse broeders, maar voor de hele wereld”, schreef de rapper in reactie op de video van president Maduro.


Bron: http://www.telegraaf.nl/prive


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Justin Bieber trekt de stekker uit zijn Purpose-wereldtournee. De Canadese zanger laat op zijn website weten dat wegens onvoorziene omstandigheden de resterende 14 shows van de touree niet door kunnen gaan.Na 150 optredens op 6 continenten houdt de wereldster het na 18 maanden voor gezien. Fans kunnen...

Fashion News

De 49-jarige zangeres is een opmerkelijk stijlicoon in de wereld van nieuw en jongVorig jaar Couture Week Paris. Céline Dion verlaat het Royal Monceau hotel in Parijs in een trui van Vetements met daarop een afdruk van de iconische filmposter van Titanic. Het is dan bijna twintig jaar geleden dat ze...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 85 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

JRod
J-Rod & JLo
J-Rod & JLo threw a joint birthday party
past weekend