image1
The Rock wordt opnieuw vader van meisje

The RockBabynieuws voor Dwayne ’The Rock’ Johnson en zijn vriendin Lauren Hashian: zij verwachten hun tweede kind samen en het wordt wederom een meisje. De twee hebben al een dochtertje, Jasmine Lia, en breiden hun gezin in het voorjaar van 2018 uit. De Jumanji: Welcome To The Jungle-acteur maakte dit bekend via Instagram.

„Onze Jasmine Lia heeft groot nieuws te melden - IT’S A GIRL!”, schreef The Rock bij een foto van zijn dochter, die onder de kerstboom zat. Boven haar hoofd had hij een papier gehangen met daarop de tekst: „Ik kan niet wachten een grote zus te worden en eindelijk de baas te zijn!”

The Rock meldde dat hij omringd is door prachtige, sterke vrouwen en dat hij het niet anders had willen hebben. „Ik ben de enige man in het huis.”

De acteur en zijn Lauren verwelkomden Jasmine Lia in 2015. Met zijn ex-vrouw Dany Garcia heeft hij een 16-jarige dochter, Simone.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment/


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

LeToya Luckett, voormalig zangeres van Destiny’s Child, is getrouwd! Ze gaf afgelopen zondag haar jawoord aan Tommicus Walker in Austin, Texas.Volgens People was de bruiloft een intiem feest, dat plaatsvond in een villa in de bergen van de stad. LeToya droeg een jurk, die ze zelf nog een beetje had...

Fashion News

Koud weer, krultangen, de verwarming die op de hoogste temperatuur staat te branden: je haar heeft heel wat te verduren tijden de wintermaanden. Twijfel jij soms of je haar eigenlijk nog wel gezond is? Het is héél makkelijk om dit uit te zoeken met behulp van deze simpele hack. En het enige wat je...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 74 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Taylor SwiftTaylor Swift and Joe Alwin were spotted holding hands for the first time after he supported the singer at her performance in NYC Friday Night.