image1
’Aretha Franklin keek uit naar biopic’

ArethaAretha Franklin was enthousiast over de film die volgend jaar over haar leven wordt gemaakt. Dat laat de producent van de biopic weten aan TMZ. Harvey Mason jr. sprak vorige week nog met The Queen of Soul over het project.

„Ze had er veel zin in en was heel optimistisch over de film, en heel betrokken”, vertelt Harvey. „We hebben urenlang gesproken over haar leven, hoe ze opgegroeid is, maar ook over muziek, politiek, relaties. Vandaag is natuurlijk een verdrietige dag, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we haar kunnen eren met deze film.”

Aretha had zelf de actrice uitgekozen die haar gaat spelen in de film, Jennifer Hudson. De zangeres reageerde donderdag verdrietig op het nieuws over het overlijden van de soullegende. Ze deelde een video waarin ze luistert naar Aretha’s versie van het Beatles-nummer Let it Be. „Ik heb er geen woorden voor, dus ik laat Aretha het zeggen”, aldus Jennifer, die zich daarna tot de overleden zangeres richtte. „Door me over jouw leven te vertellen, heb je me zoveel geleerd over het mijne. Ik zal die lessen nooit vergeten.”

Opnames voor de biopic stonden voor volgend jaar gepland, en volgens producent Harvey Mason zijn er geen plannen nu eerder van start te gaan. „We willen het met klasse doen. Aretha’s lat lag erg hoog, daar gaan we niet aan tornen om de film eerder af te krijgen.”

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment/


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Al jaren voordat ze überhaupt begonnen te daten, wist Ariana Grande al dat ze ooit zou gaan trouwen met Pete Davidson.„We ontmoette elkaar tijdens Saturday Night Live, dat was zo’n twee of drie jaar geleden”, vertelt Ariana in The Tonight Show with Jimmy Fallon over het moment dat ze Pete leerde kennen...

Fashion News

Ellen DeGeneres heeft een kledinglijn ontwikkeld voor het Amerikaanse warenhuis Walmart. De collectie, genaamd EV1, is gebaseerd op Ellens eigen genderneutrale kledingstijl.„Mijn grootste inspiratie was ervoor te zorgen dat mijn kleding voor iedereen aantrekkelijk is, geschikt is voor zoveel mogelijk...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 191 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Kylie & Stormikyliejenner: bringing in my birthday tonight with my most special gift. What was life before you, Stormi. I love you my little angel.