image1
Harry en Meghan onder vuur om felicitatie

Harry en Meghan lijken niets meer goed te kunnen doen. Zelfs een felicitatie aan hun neefje prins George ontlokt flink wat boze reacties. Zo zouden Harry en Meghan hun plek in de familie niet kennen en geen respect hebben voor de ’toekomstige koning’.

Van harte gefeliciteerd. We wensen je een heel speciale dag en heel veel liefde!” Het lijkt een hele normale en lieve felicitatie van een oom en tante naar hun neefje, maar het leverde Harry en Meghan een stortvloed aan kritiek op.

Prins George is maandag zes jaar geworden en dat ging ook op Instagram niet ongemerkt voorbij. Prins William en Catherine deelden een aantal foto’s van hun jarige zoontje waarop Harry en Meghan de felicitatie besloten te schrijven.

Volgens de volgers van het account gaan ze echter hun boekje te buiten. „Hij is de toekomstige koning. Behandel hem met respect”, reageert een boze volger. „Het is prins George voor jullie”, schrijft een ander. Het is slechts een greep uit de vele boze reacties van fans die lijken te denken dat Harry en Meghan hun plek in de hiërarchie niet kennen.

 

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Vrienden Ben Affleck en Matt Damon werken weer samen aan een film. De twee nemen niet alleen de hoofdrollen in The Last Duel op zich, maar schrijven ook het script. De twee acteurs kennen elkaar al van kinds af aan. Ze schreven als jonge twintigers het scenario voor Good Will Hunting. Die film kwam...

Fashion News

  Wij bij ELLE zijn natuurlijk dol op mode, maar nemen trends heus niet klakkeloos over. Daarom deze rubriek: but is it fashion? In de traditie van 'but is it art?', een vraag die in kunstonderzoeken vaak wordt gesteld om kunst te ontleden en te beoordelen, houden we allerlei modetrends tegen het...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 56 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KENSINGTONROYAL HAPPY BIRTHDAY PRINCE GEORGE!

THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE ARE VERY PLEASED TO SHARE NEW PHOTOGRAPHS OF PRINCE GEORGE TO MARK HIS ROYAL HIGHNESS'S SIXTH BIRTHDAY.