image1
Ben Affleck een jaar alcoholvrij

Ben AffleckFijn nieuws voor Ben Affleck en zijn dierbaren. De acteur is inmiddels al 365 dagen alcoholvrij en volgens vrienden van hem ’gaat het heel erg goed met hem’.

Affleck werd een jaar geleden naar een afkickkliniek gebracht door zijn ex-vrouw Jennifer Garner om te werken aan zijn alcoholverslaving. Dat heeft hij op positieve wijze weten door te zetten nadat hij de kliniek na 40 dagen verliet. Dit meldt People.

„Ben bevindt zich in een goede fase van zijn leven, zowel privé als op zakelijk gebied. Hij is vastberaden om de beste vader en vriend te zijn die er is en daar doet hij alles voor”, aldus een bron.

Naast hard blijven werken aan zijn persoonlijke herstel, is hij ook zeer betrokken bij zijn familie en vrienden. Met name Jennifer en de kinderen kunnen nu altijd op hem rekenen, wat voorheen weleens anders was.

„Ben en Jen doen het super als ouders, ondanks het feit dat ze niet meer samen zijn. Ze hebben net een geweldige zomer als familie doorgebracht en hebben een hele bijzondere band samen. Jennifer heeft Ben altijd gesteund en hij vertrouwt haar volledig. Hij heeft eindelijk de balans gevonden tussen zijn huiselijke leven en zijn werk.”

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment/


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Vanaf het moment dat Avicii vorig jaar april overleed, wilde collega-dj David Guetta iets doen om hem te eren. De Fransman heeft nu eindelijk iets gevonden, deelt hij donderdag op Instagram.De 51-jarige David heeft een remix gemaakt van Avicii’s single Heaven die op de in juni verschenen plaat TIM...

Fashion News

Na luipaardprint, zebraprint en zelfs koeienprint gaan we nu voor dit dierenmotief op nagels.Toen we een paar maanden geleden koeienprint op nagels van celebrities als Ariana Grande en Kendall Jenner voorbij zagen komen, dachten we dat dit waarschijnlijk wel de meest onverwachtse dierenprinttrend was....#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 86 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

 

 

 

 

 


THE ROCK: WE DO. AUGUST 18TH,2019. HAWAII. (BLESSED)