image1
Cardi B reageert op geruchten over scheiding van Offset

Tijdens een Instagram Live-sessie heeft Cardi B korte metten gemaakt met de wilde verhalen die rondgaan over haar aanstaande scheiding van echtgenoot Offset. Volgens verschillende blogs zou de reden zijn dat hij Cardi meerdere malen heeft bedrogen en bovendien een andere vrouw zwanger heeft gemaakt. Volgens Cardi is daar helemaal niets van waar.

Al deze onzin had niet verder van de waarheid kunnen afliggen. Maar die roddels worden verzonnen door mensen met blogs die een hekel aan me hebben. En daarom vertel ik jullie nu die bullshit niet te geloven. Zo beweert iemand dat ik ga scheiden om aandacht te krijgen. Yeah right, alsof ik voor de lol 20.000 dollar aan advocatenkosten kwijt wil zijn, aldus Cardi.

Ze vervolgt: Waarom zou ik aandacht willen hebben en daarbij bovendien Offset in een lastige positie brengen? Ik ga heel goed met zijn moeder om, dus er is absoluut geen reden om dit als een publiciteitsstunt te zien. De reden waarom we uit elkaar gaan is, omdat ik klaar was met ruziemaken. Ik had er genoeg van om niet meer nader tot elkaar te kunnen komen.

Cardi en Offset zouden uit elkaar zijn gegroeid. Ik ben vier jaar samen geweest met deze man, heb een kind met hem, maar soms raak je nou eenmaal van elkaar verwijderd. Dat is wat er is gebeurd, verder niets. Hij verwacht geen baby bij een andere vrouw, dat is echt complete bullshit.

Het stel trouwde in september 2017 en verwelkomde in juli 2018 hun dochter Kulture. In december 2018 wilde Cardi al van Offset scheiden, nadat ze erachter kwam dat hij was vreemdgegaan. Na vele excuses en lange gesprekken besloten ze er in januari 2019 toch weer voor te gaan. Ondanks deze poging slaagden ze er niet meer in om hun huwelijk te redden. Op 14 september vroeg Cardi officieel de scheiding aan.


Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

De moeder van Vanessa Bryant heeft een opmerkelijk interview gegeven over haar dochter. Sofia Laine, zoals ze heet, beweert dat Vanessa haar na het overlijden van haar man Kobe en dochter Gianna het huis uit heeft gezet. Laine was daar om Vanessa en haar drie andere dochters te helpen. Laine zou...

Fashion News

  De blazer is sinds zijn introductie in de negentiende eeuw niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Sterker: het is misschien wel de langstlopende modetrend ooit. Gecropped, double breasted, juist oversized of strak gesneden, de blazer komt in vele varianten en wordt geprezen vanwege zijn...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 99 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week


JLO: Vacation vibes #SummerNights #SummerSunset