image1
Rapper DMX (50) overleden

DMXRapper en acteur DMX is vrijdag op 50-jarige leeftijd in New York overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt aan Amerikaanse media. Eerder vrijdagmiddag werd al gemeld dat de familie werd gevraagd om afscheid te nemen van de rapper.

„We zijn enorm verdrietig dat onze lieve DMX, geboren als Earl Simmons, op 50-jarige leeftijd is overleden in het White Plains-ziekenhuis. Zijn familie was al die dagen bij hem toen hij in coma lag”, laat de familie weten. „Earl was een vechter die heeft gevochten tot het einde. We zullen de tijd die we met hem gehad hebben altijd blijven koesteren.”

DMX lag al sinds vorige week vrijdag in coma nadat hij een hartaanval had gekregen. Steeds meer organen zouden het daarna hebben begeven, melden media op gezag bronnen in het ziekenhuis waar de rapper behandeld werd. Volgens geruchten kreeg de rapper door een overdosis drugs hartklachten.

DMX’s verloofde Desiree, zijn ex-vrouw Tashera Simmons en hun vier kinderen en zijn ex-vriendin Yadira Borrego met hun kinderen waren alle dagen bij de rapper in het ziekenhuis. De familie vraagt of media en fans hun privacy willen respecteren. De details over de uitvaart worden later bekendgemaakt.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Het lijkt erop dat het serieus is tussen Travis Barker en Kourtney Kardashian. De drummer van Blink-182 heeft de naam van de realityster op zijn borst laten tatoeëren, is te zien op een foto die People heeft gedeeld. Voor Barker is een bezoek aan de tattooshop geen uitzondering, vrijwel zijn hele...

Fashion News

Brigitte Bardot- en Audrey Hepburn-vibes met deze chique kapseltrend voor deze lente en zomer. Och, trends. Je kunt er fan van zijn en ze trouw volgen, of hier en daar een leuke meepikken en verder lekker je eigen ding doen. Maar, geloof ons, deze wil je geheid gaan rocken. Een tijd lang was het...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 78 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the weekJeezy: I found me When I found You Mrs. Jenkins....