image1
Prins Harry is doodongelukkig
Prins Harry zou doodongelukkig zijn in zijn huwelijk met Meghan. Dat stelt koninklijk biograaf Hugo Vickers. Volgens hem is de prins geheel in beslag genomen door de ’verleidelijke’ Meghan die door haar huwelijk is getransformeerd van ’onbeduidende actrice’ naar ’superster’.

Als je alle gebeurtenissen ontrafelt, zie je een ambitieuze jonge vrouw die een onbeduidende actrice was, een actrice die hem kon verblinden, en dat is precies wat ze heeft gedaan, vertelt Vickers in gesprek met Daily Express.

Hij dacht ongetwijfeld dat hij een zeer exotische en glamoureuze vrouw had gevonden. Actrices kunnen erg verleidelijk zijn. Helaas woont hij nu in Californië, ver weg van zijn familie, vrienden, zijn werk, het leger en alle dingen waar hij vertrouwd mee was. Hij ziet er doodongelukkig uit en zit naar mijn idee vast aan een politiek activist.

Volgens Hugo ’slikt Harry al haar onzin’, zonder dat hij er echt achter staat. Toen Meghan zei dat iedereen haar moest hebben, voelde hij zich weer die kleine jongen die zijn moeder niet kon beschermen. Dus toen dit meisje aangaf dat ze beschermd moest worden, nam hij het gelijk voor haar op. Maar zij is helemaal geen slachtoffer.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment

Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Tijdens de 40e verjaardag van Kim Kardashian, die op een afgelegen plek werd gevierd met een intiem gezelschap, heeft Khloé Kardashian het ’zeer gezellig’ gehad met de vader van haar dochter, Tristan Thompson. Hoewel er de afgelopen maanden veel geruchten rondgingen dat de twee weer samen waren,...

Fashion News

Kan iemand zich Inspector Gadget nog herinneren? Deze tekenfilmserie uit de jaren tachtig ging over een detective die allerlei handige technische snufjes bij zich had. Helemaal 'wowsers', naar zijn eigen zeggen. Ik moest aan Inspector Gadget denken bij het zien van de nieuwe collectie van Fendi x...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 62 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week
 

 


Meghan Markle and Prince Harry Share 1st Official Portrait Since stepping Down as Senior Royals.