image1
Charlie Sheen klaagt National Enquirer aan

Charlie SheenHet gossipblad National Enquirer kan een aanklacht van Charlie Sheen tegemoet zien. De acteur is woedend dat het tijdschrift een artikel heeft gepubliceerd, waarin gezegd wordt dat hij zijn vroegere collega Corey Haim verkracht heeft.

In een uitgave van het blad, dat op 8 november uitkwam, was te lezen dat Sheen zich tijdens de opnames van de film Lucas in 1986, vergrepen zou hebben aan de toen 13-jarige Haim, terwijl Charlie toen zelf 19 jaar oud was. Volgens de National Enquirer rookten de twee samen een jointje en hadden ze anale seks. Ook zou het Sheens schuld zijn, dat Corey aan de drugs raakte, wat uiteindelijk zijn dood betekende.

Charlie beweert dat een van de bazen van het tijdschrift, Dylan Howard, 'iets tegen hem heeft'. Volgens hem is de man nog altijd boos dat zijn blad niet de scoop kreeg dat Sheen besmet is met het HIV-virus. Dit schokkende verhaal kwam naar buiten tijdens een exclusief interview dat Sheen gaf aan, de inmiddels gevallen, Today Show-host Matt Lauer in 2015.

Sheen klaagt niet alleen het blad, maar ook Howard en acteur Dominick Brasa aan voor laster en smaad. Brasa werd in het bewuste artikel geciteerd, hij beweerde dat Sheen hem persoonlijk verteld had Haim verkracht te hebben.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment/


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

De hevige branden in Los Angeles blijven maar aanhouden en dreigen nu over te slaan richting Montecito. Hier wonen bekende Hollywood-namen als Oprah Winfrey, Drew Barrymore, Ashton Kutcher en Mila Kunis, George Lucas, Jeff Bridges, Ellen DeGeneres, Rob Lowe, Malcolm McDowell, Al Gore, Megyn Price, Eric...

Fashion News

Adriana Lima heeft een groot besluit genomen: ze stopt als Victoria's Secret Angel. Na jaren van trouwe dienst laat het model weten dat ze 'niet meer haar kleding zal uitdoen voor een leeg doel'. Ze laat weten: 'I had received a call for the possibility of filming a sexy video of me to be posted and...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 211 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Taylor SwiftTaylor Swift and Joe Alwin were spotted holding hands for the first time after he supported the singer at her performance in NYC Friday Night.