image1
Rihanna heeft een mysterieus, nieuw vriendje

RihannaDe twee werden zoenend gespot in Spanje...

Tussen het maken van een nieuw album, schoenen ontwerpen voor Manolo Blahnik en 't opnemen van nieuwe muziekvideo's door, wist Rihanna blijkbaar toch wat tijd vrij te maken voor, jawel, de liefde.

Rihanna heeft een nieuwe vriend
De zangeres heeft een nieuwe vriend, maar zijn identiteit weet ze verdacht goed geheim te houden.

RiRi werd zoenend op de kiek gezet in Spanje met een knap manspersoon, die volgens TMZ 'haar nieuwe vriendje' is.

Ze steken hun fling in ieder geval niet meer onder stoelen of banken...

Het internet ging los (LOS!) toen er foto's uitlekten van Rihanna en een nieuwe vlam, die hevig aan het zoenen waren in een zwembad in Spanje.

Iedereen vroeg zich af wie RiRi's nieuwe knapperd toch was en door snel speurwerk dook zijn naam al snel overal op: Hassan Jameel.

Wellicht heb je nog nooit van de goede man gehoord, maar hij is een schatrijke zakenman uit het Midden-Oosten. Hij komt uit een zeer rijke familie die eigenaar is van Abdul Latif Jameel.
De organisatie die de rechten heeft om de Toyota Motor-voertuigen te verkopen in Saoedi-Arabië en andere landen in het Midden-Oosten. En hij is dus miljardair.

Hieronder wat nog wat feitjes die je wilt weten over Rihanna's nieuwe vlam:

1. Rihanna en Hassan zijn al een tijdje in 't geniep aan het daten.

Jezebel laat weten dat fans wat speurwerk hebben gedaan en dat de twee al een half jaar een item zijn. Ze hebben elkaar namelijk de afgelopen maanden ontmoet in de Malediven, Japan én spendeerden Oud & Nieuw samen.

Een 'vriend' van het koppel laat verder aan The Sun weten dat de twee officieel sinds januari 2017 samen zijn, maar dat ze het nog even geheim wilden houden. Blijkbaar is de relatie wel de 'real deal' en wordt het aardig serieus tussen Rihanna en de zakenman. De bron vertelt:

'She has kept this under wraps, but they have been together officially since January. This relationship is the real deal... They've been spending a lot of time away from prying eyes and are really serious. His family are also extremely wealthy and private. She was coming into the UK on a regular basis to see him.'

2. Jameel is net als Rihanna 29 jaar en is zo'n 1,5 miljard euro waard.

Mohammed Jameel is momenteel de president van Abdul Latif Jameel Co.- het bedrijf dat Jameel op een dag zal erven. De Jameel-familie staat momenteel op nummer 12 in de Forbes-lijst van Rijkste Arabieren en zijn schijnbaar bijna 2 miljard euro waard.

3. Jameel is de deputy president en vice chairman van Abdul Latif Jameel Domestic.

Geinig feitje: Jameel accepteerde een uitdaging van de Guinness World Records in 2013 om de grootste Toyota-autoparade ooit op te zetten. Hij heeft dat echter nog niet voor elkaar gekregen.

4. Goed nieuws voor voetbalfan Rihanna, want Jameels familie is de eigenaar van een voetbalteam.

5. Jameel is schijnbaar de reden voor de ruzie tussen Naomi Campbell en Rihanna.

Naomi Campbell en Jameel zouden vorig jaar een stel zijn geweest, en werden in juli 2016 samen op de kiek gezet tijdens het British Summer Time Festival:

Rihanna en Naomi ontvolgden elkaar afgelopen maart op Instagram en in de talkshow Watch What Happens Live werd het topmodel gevraagd naar hun vete. Naomi antwoordde toen veelzeggend:

'Everything's fine... I'm an actress now, Andy.'

6. Jameel houdt zich net als Rihanna veel bezig met werk voor goede doelen.

Hij is de president van zijn families bedrijf Community Jameel in Saoedi-Arabië en ze zorgen ervoor dat kansarme mensen kansen krijgen op een baan. Daarnaast verzorgen ze trainingen en helpen ze arme mensen om zelfvoorzienend te worden.

7. Rihanna en Jameel zijn as we speak nog steeds aan het genieten op vakantie.

Er zijn inmiddels meer foto's van het knappe koppel op Ibiza gelekt.


Bron: http://www.telegraaf.nl/prive


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Linkin Park is „geschokt en diepbedroefd” vanwege de dood van zijn frontman. Chester Bennington overleed donderdag, volgens TMZ heeft de 41-jarige zanger zelfmoord gepleegd.Mike Shinoda, een van de oprichters van Linkin Park, bevestigde Benningtons dood via Twitter. „Geschokt en diepbedroefd, maar het...

Fashion News

Het werd tijd ook.Het wachten is voorbij voor liefhebbers van de Pirelli-kalender. De exclusieve kalender van de Italiaanse bandenfabrikant liet begin dit jaar weten dat de Britse fotograaf Tim Walker de foto's en het thema voor de 2018-editie op zich zou nemen. En Tim Walker zou Tim Walker niet zijn,...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 83 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Royal Family
Royal Family
The Royal Children look absolutely adorable
on their first official trip to Poland