image1
Dwayne Johnson verwelkomt dochter Tiana Gia

Dwayne JohnsonDwayne ’The Rock’ Johnson is opnieuw vader geworden van een meisje. De 45-jarige acteur en zijn vriendin Lauren Hashian verwelkomden maandag dochter Tiana Gia.

The Rock postte een foto van zijn pasgeboren dochter op Instagram. „Gezegend en trots dat we nog een sterk meisje op deze wereld konden zetten”, aldus Dwayne. De Jumanji-ster is ook vol bewondering van zijn vriendin, die heeft gebaard ’als een rockster’. „Ik ben opgevoed en mijn hele leven omringd door sterke, lieve vrouwen, maar na het meemaken van Tia’s geboorte is het moeilijk om onder te woorden te brengen hoeveel liefde, respect en bewondering ik heb voor Lauren Hashian en alle moeders en vrouwen.”

Johnson heeft ook gelijk wat advies voor alle aanstaande vaders: „Het is enorm belangrijk om bij het hoofd van je vrouw te staan wanneer ze aan het persen is, om zoveel mogelijk steun te geven, om handen vast te houden, om benen vast te houden, wat je me maar kan doen. Maar als je het meest krachtige en primitieve moment dat het leven te bieden heeft, wil begrijpen, kijk dan hoe je kind wordt geboren. Het verandert je leven en het respect en de bewondering die je voor een vrouw hebt, zal voor altijd oneindig zijn.” Tot slot belooft de acteur aan zijn dochter dat hij haar de rest van zijn leven zal beschermen, leiden en haar aan het lachen zal maken.

The Rock en zijn Lauren kregen dochter Jasmine Lia in 2015. Met zijn ex-vrouw Dany Garcia heeft de acteur een 16-jarige dochter, Simone Alexandra.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment/


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Paris Jackson is klaar met familieleden die over haar praten met de media. In een video op Instagram zegt ze tegen ze: „Als je je zoveel zorgen om me maakt, bel me dan.”Aanleiding voor haar post waren berichten afgelopen weekend dat het niet goed zou gaan met de dochter van Michael Jackson. Die kwamen...

Fashion News

Verb brengt een droogshampoo op de markt waar al een wachtlijst van 2000 personen voor bestaatEn dat begrijpen we, want de droogshampoo houdt rekening met iets waar nog geen droogshampoo rekening mee hield: de kleur van je haar. De droogshampoo is er straks voor 'light hair' en 'dark hair' en heeft nog...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 159 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

RoyalsThe Kate Middleton and Prince William have made their first appearance on the steps of the Lindo Wing with their newborn son. Say hello to the new prince!