image1
Ben Affleck: ’Jennifer werd racistisch, seksistisch en vals behandeld’

Toen Ben Affleck en Jennifer Lopez een relatie met elkaar hadden, werd ze ’racistisch, seksistisch en ronduit vals behandeld door de tabloids’. Dat stelt de acteur in een podcast van The Hollywood Reporter. Er werd op een manier over haar geschreven waarvoor je nu ontslagen zou worden.

Mensen waren zo ontzettend gemeen over haar”, aldus Affleck, die vertelt dat de tabloids in die tijd „lelijke, kwaadaardige shit” schreven over de zangeres. De Hollywoodster heeft dat in de jaren daarna gelukkig wel zien veranderen. „Nu wordt ze als een grootheid gezien en gerespecteerd voor al het werk dat ze heeft verzet en wat ze heeft bereikt - en dat is volkomen terecht.

Ben en Jennifer, destijds ’liefkozend’ Bennifer genoemd, kregen kort na de eeuwwisseling een relatie met elkaar. Het showbizzkoppel verloofde zich eind 2002, maar ging in 2004 uit elkaar. Affleck trouwde daarna met actrice Jennifer Garner, met wie hij drie kinderen kreeg.

J.Lo trad in het huwelijk met zanger Marc Anthony, de vader van haar inmiddels elfjarige tweeling. Beide huwelijken hielden geen stand.


Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment

Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Na zijn woede-uitbarsting over crewleden die zich niet aan de coronamaatregelen houden, is wel duidelijk dat het Tom Cruise menens is als het om het virus gaat. Volgens The Sun heeft de acteur nu zelfs twee robots gekocht die op de set rondrijden om te controleren of alle regels in acht worden...

Fashion News

Don't cha wish your girlfriend was hot like me? Je zingt deze hit uit 2005 misschien meteen weer mee, maar het is toch echt lichtjaren geleden dat de Amerikaanse zangeres Ashley Roberts het podium betrad met The Pussycat Dolls. De burleske dansrevue-groep waar de meesten van ons mee opgroeiden, stond...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 44 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week
 

 

 

Priyanka Chopra.