image1
13 Reasons Why-ster Tommy Dorfman maakt bekend transgender te zijn

De 29-jarige Netflix-ster, die ook rollen had in series Jane the Virgin en Love, Victor, gebruikt de voornaamwoorden zij en haar, maar heeft ervoor gekozen met dezelfde naam verder te gaan. Dat doet ze als eerbetoon aan haar oom Tommy, die een maand na haar geboorte overleed. Ik voel een sterke band met die naam, met mijn oom die me in zijn armen heeft gehouden terwijl hij stervende was.

Fans van Dorfman speculeerden naar aanleiding van foto’s die de actrice op sociale media plaatste al langer over een mogelijke transitie. Ze legt uit dat ze die foto’s lang zag als haar vorm van een coming out. Het was een andere versie; omdat ik me niet op m’n gemak voelde erover te praten, deed ik het maar gewoon. Transformeren is prachtig, dus waarom zou ik niet met de wereld delen hoe dat eruit ziet? Maar als ik me daar als publiek persoon verder niet over uitspreek, raak ik de mogelijkheid kwijt om mijn eigen verhaal te vertellen.

Dorfman is dankbaar voor alle transgenders die haar voorgingen. Zij die dit pad voor mij bewandelden en hun leven hebben geriskeerd om authentiek te leven en radicaal zichzelf te zijn. Dank aan alle transvrouwen die me hebben laten zien wie ik ben, hoe ik kan leven en dat ik een plek heb in deze wereld.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Op Instagram vertelt Porizkova dat ze de eerste keer direct een ban kreeg nadat ze haar naam had ingevuld. Ik had nog niet eens een foto geplaatst. Mijn naam is blijkbaar al tegen de regels?, vraagt ze zich af over de maatregelen van de datingapp, die vermoedelijk zijn genomen zodat mensen zich niet...

Fashion News

Toen alles vorig jaar wel heel lang bij het oude bleef, begon ik pas door te krijgen wat ‘nieuw’ eerder voor me betekende. Als er een restaurantkeuze gemaakt moest worden, hanteerde ik bijvoorbeeld één vuistregel: het mag absoluut geen plek zijn waar ik al eerder ben geweest. Voor mijn vakanties...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 83 gasten online

Poll

Voor toegang tot steeds meer plekken/ activiteiten wordt volledige vaccinatie vereist
 

Pic of the week


Evalongoria: Weekend attire