image1
Miljardair vliegt Beyonce in voor bruiloft

De huwelijksfeesten van Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn nog maar net achter de rug of India kijkt al uit naar de volgende extravagante bruiloft.

Isha Ambani, dochter van de rijkste man van Azië, trouwt deze week met Anand Piramal, zoon van een andere miljardair. Isha’s vader, Reliance-topman Mukesh Ambani, kijkt niet op een roepie meer en liet Beyoncé overkomen voor het huwelijk van zijn dochter.

Beyoncé trad afgelopen weekeinde op tijdens de sangeet, een avond vol muziek en dans die traditiegetrouw voorafgaat aan een Indiase bruiloft. Op Instagram deelde de superster een foto van haar outfit. Volgens Indiase media staat niet alleen Beyoncé op de gastenlijst, ook Hillary Clinton zou een uitnodiging in een kistje hebben gekregen. De gasten zouden met honderd gecharterde vluchten naar India zijn gevlogen.

De trouwerij van Isha Ambani en Anand Piramal, die woensdag trouwen, is de derde grote bruiloft in India in korte tijd. Bollywood-sterren Deepika Padukone en Ranveer Singh gaven elkaar vorige maand het jawoord in Italië en gaven vervolgens vier feesten in India. Vorig weekeind was het de beurt aan Nick Jonas en Priyanka Chopra. Isha Ambani was bij beide bruiloften van de partij, ze was zelfs een van de bruidsmeisjes van Priyanka.

Alle ontwikkelingen rond de bruiloft van Isha en Anad worden in India op de voet gevolgd. De laatste keer dat een bruiloft van een Indiase zakenfamilie zoveel aandacht kreeg, was in 2004. Toen trouwde Vanisha Mittal, dochter van ArcelorMittal-topman Lakshmi Mittal. De bruiloft vond plaats bij het Kasteel van Versailles en kostte naar verluidt 55 miljoen dollar (ruim 48 miljoen euro).

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Thomas Markle heeft weer eens van zich laten horen. En natuurlijk is het zijn dochter Meghan die het moet ontgelden. Volgens Thomas gaf Meghan haar bruiloftsgasten tijdens haar grote dag met Trevor Engelson een goodiebag met daarin een zakje marihuana. Meghan en Trevor gaven elkaar in 2011 het...

Fashion News

Channing Tatum heeft zijn haren gemillimeterd, waardoor je twee keer moet kijken voor je het door hebt dat het om de acteur gaat, zo bewijst een foto op Instagram. Bij het kiekje van zijn nieuwe coupe schrijft Channing: „Zo serieus kijk ik om terug te gaan naar de look van de P Diddy Sean John...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 49 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Bey goes Bollywood