image1
Witte Huis schiet A$AP Rocky te hulp

Het Witte Huis heeft ervoor gezorgd dat de omstandigheden waaronder rapper A$AP Rocky in een Zweedse gevangenis verblijft, zijn verbeterd. Dat meldt Page Six.

De hiphop-ster uit Harlem zit al meer dan twee weken in een cel, nadat hij in Stockholm in een straatgevecht terecht was gekomen met twee mannen die hem door de stad hadden achtervolgd.

De behandeling in de gevangenis is volgens de manager van Rocky inhumaan. Hij diende een klacht in bij een organisatie die door president Trump is opgericht en kreeg vervolgens contact met Trumps adviseur en schoonzoon Jared Kushner.

Die zou er direct voor hebben gezorgd dat de leefomstandigheden voor Rocky verbeterden. De rapper die volgens berichten op een yogamat moest slapen en op een appel per dag zou leven, is naar een andere verdieping verhuisd.

Ook realityster Kim Kardashian en haar man Kanye West zouden zich hebben ingespannen om het Witte Huis zover te krijgen om A$AP Rocky te helpen.

Kim heeft tegenwoordig goed contact met Jared Kushner vanwege haar juridische werk. Ze zet zich in voor gedetineerden in Amerikaanse gevangenissen en kondigde eerder dit jaar aan begonnen te zijn met een rechtenstudie.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Bradley Cooper en Irina Shayk gaan samen zorgen voor hun twee jaar oude dochter Lea. Ook hebben ze afgesproken dat ze allebei in New York blijven wonen, zodat ze allebei makkelijk co-ouder kunnen zijn. Volgens TMZ zou alles zelfs zo harmonieus verlopen, dat de twee exen de voogdijregeling niet eens...

Fashion News

In welke outfits stapt Team ELLE 's ochtends de deur uit? We schieten er om beurten een snel kiekje van en delen het hier op ELLE.nl, mét links naar nog verkrijgbare items of soortgelijke items in andere webshops. Wel zo leuk, nietwaar? Vandaag: digital content manager Moniek in witte zomerjurk...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 96 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACCHYNA