image1
Caitlyn Jenner: O.J. Simpson is schuldig

CaitlynVoor Caitlyn Jenner is het zo klaar als een klontje: O.J. Simpson is schuldig aan de moorden op zijn ex-vrouw Nicole en Ron Goldman. Dat vertelde de realityster woensdag in een radioprogramma.

"Ik wist dat hij het had gedaan", zei de oud-atleet in de talkshow. "Er waren drie mensen op de plaats delict, er was DNA-bewijs dat er drie mensen waren. Kies daar de moordenaar uit. Hoe moeilijk kan het zijn?"

Caitlyn was ten tijde van de moord en de daaropvolgende rechtszaak getrouwd met Kris Jenner. Kris' ex-man Robert, de vader van Kourtney, Kim, Khloé en Rob Kardashian, was één van de advocaten van O.J. Simpson.

Tijdens hun huwelijk waren Kris en Robert goed bevriend met O.J. en Nicole. Volgens Caitlyn is ook Kris ervan overtuigd dat O.J. schuldig is aan de moord op haar vriendin, die ze een jaar na de moorden eerde door dochter Kendall als tweede naam Nicole te geven.

In haar memoires - die eerder deze week uitkwamen - vertelt de I Am Cait-ster dat ook Robert uiteindelijk twijfelde over de onschuld van zijn cliënt. In een gesprek na de civiele rechtszaak die O.J. verloor van de nabestaanden van Nicole en Ron, zou Robert tegen Caitlyn, toen nog Bruce, gezegd hebben: "Ik had ermee kunnen leven als ze hem bij de eerste rechtszaak hadden gepakt." Caitlyn noemt het in haar boek "overduidelijk" dat de advocaat daarmee aangaf dat hij dacht dat O.J het gedaan had.

Bron: http://www.telegraaf.nl/prive


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

Madonna heeft woensdag opnieuw kritiek geuit op de film over haar leven die deze week werd aangekondigd. Ze ging daarbij in eerste instantie wel flink in de fout.In een filmpje op Instagram wees de Material Girl haar volgers op een aantal fouten in het script. Volgens The Hollywood Reporter las ze een...

Fashion News

Vorige week was daar de peperdure Balenciaga-tas die ook gewoon door kon gaan voor de spotgoedkope befaamde blauwe IKEA-tas.IKEA vond het allemaal wel grappig en reageerde toen met:'We are deeply flattered that the Balenciaga tote bag resembles the Ikea iconic sustainable blue bag for 99 cents. Nothing...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 143 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Kim_Kylie
KKW x Kylie Cosmetics
#nudes#colab
#Instagram#april2017