image1
Dochter David Hasselhoff in sexy lingerie

HasselhoffDe dochter van David Hasselhoff gaat in het blad SLiNK, een tijdschrift voor vrouwen met rondingen, verder dan ze ooit gedaan had. In een onthullende fotoshoot draagt ze slechts prikkelende lingerie. Het plussize-model wil met de pikante foto’s laten zien dat vrouwen van hun lichaam kunnen houden, ook met een maatje meer.

„Hoe kan ik de natuurlijke schoonheid van mijn rondingen beter vieren dan met een fotoshoot in lingerie?”, vertelt Hayley. „Het maakte mezelf ook sterker. Ik voelde me geweldig tijdens de shoot; ik hield op dat moment van al mijn imperfecties.”

Volgens de 25-jarige is het belangrijk dat er een blad is dat zich focust op positiviteit voor je lichaam. „We moeten als vrouwen van ons lichaam houden omdat het ons zoveel brengt en niet alleen om hoe het eruit ziet. We hebben allemaal wel eens een moment van twijfel, maar daar moeten we bovenuit stijgen. Ik wil een leven leiden waarin ik mijn rondingen omarm.” Voor dochter van Baywatch-ster David Hasselhoff en actrice Pamela Bach een grote overwinning omdat ze als 9-jarig kind gepest werd met haar grote borsten.

Op haar veertiende werd ze plussize-model en nu is ze het gezicht van grote modecampagnes en heeft ze inmiddels zelfs een eigen lijn mogen ontwerpen voor modemerk Elvi. Het covermodel is blij dat er steeds meer dikkere vrouwen over de catwalk lopen en de markt voor modellen met rondingen sterk groeit.

En haar beroemde vader David? Die is ’zo trots’, laat hij weten op Twitter.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment/


Het verhoor is in het kader van de zaak van de vrouw die claimt dat ze in 1974 als minderjarige door

de komiek is misbruikt. Bill zou zich aan haar hebben vergrepen in het Playboy Mansion toen ze 15

jaar oud was.

Volgens de advocate van de vrouw, Gloria Allred, moet het verhoor van de rechter voor 30 september

plaatsvinden. Naar verwachting wordt deze week nog een datum geprikt. "We gaan erg doortastend

optreden in onze ondervraging van meneer Cosby", belooft Allred, die het verhoor als advocate van de

tegenpartij zal afnemen.

Cosby wordt door meer dan veertig vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. De meesten van hen

kunnen geen rechtszaak aanspannen omdat de vermeende misdaad is verjaard. Dat is niet het geval

wanneer het slachtoffer minderjarig was.
 

Showbizz

George Clooney heeft in 2013 zijn veertien beste vrienden bij elkaar geroepen, om hen te bedanken voor alle steun die zij de acteur gaven in zijn missie om door te breken in Hollywood. Naast een emotioneel dankwoord, gaf hij iedereen een geldkoffer met daarin een bedrag van maar liefst 1 miljoen...

Fashion News

De online kledingwinkel Wish krijgt de wind van voren op social media. Wat wil het geval: in een nieuwe advertentie voor panty's hebben ze dunne modellen gebruikt om plus-size panty's te promoten.De advertentie zou eerst zijn gebruikt om de onverwoestbaarheid van de panty's te laten zien, en is later...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 127 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Taylor SwiftTaylor Swift and Joe Alwin were spotted holding hands for the first time after he supported the singer at her performance in NYC Friday Night.