image1
Dit is de reden waarom Kate Middleton nooit nagellak draagt

Kate MiddletonIs het je ooit opgevallen dat de hertogin van Cambridge nooit nagellak draagt tijdens publieke aangelegenheden?

Dat komt omdat gekleurde nagellak en nepnagels geen onderdeel zijn van de koninklijke etiquette, meldt OK! magazine. Voor de hertogin betekende haar huwelijk met prins William dus dat ze haar gekleurde lakjes de deur uit moest gooien, en inruilen voor naturel. Ook Meghan Markle lijkt zich tot nu toe aan deze ongeschreven regel te houden.

Het is daarnaast ook gebruikelijk voor leden van het koninklijk huis om hun make-up zo subtiel mogelijk te houden. Er is echter wel een uitzondering. Zo mocht Kate Middleton voor haar huwelijk met prins William een subtiele roze tint nagellak dragen. Super wild, natuurlijk. Kuch.

Maar als ze toch de drank voelt om haar nagels te lakken, dan is er één kleur die the Queen wel goedkeurt: Essie's Ballet Slippers. Een lichte, roze nude lak, die de koningin al draagt sinds 1989. (Al droeg Kate wel een andere tint toen ze met prins William trouwde.)

Bron: https://www.elle.com/nl

 

Showbizz

De nieuwe single Sober van Demi Lovato lijkt een zeer persoonlijk inkijkje in haar leven te geven. De zangeres zingt over de verloren strijd tegen haar alcoholverslaving.„Mama, het spijt mij. Ik ben niet meer nuchter. Papa, sorry voor alle drank op de vloer. Aan al diegenen die me nooit verlaten hebben,...

Fashion News

Is het je ooit opgevallen dat de hertogin van Cambridge nooit nagellak draagt tijdens publieke aangelegenheden?Dat komt omdat gekleurde nagellak en nepnagels geen onderdeel zijn van de koninklijke etiquette, meldt OK! magazine. Voor de hertogin betekende haar huwelijk met prins William dus dat ze haar...



#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 60 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Cardi Biamcardib I guess it was too much to ask to wait until the official July release of our @rollingstone cover! This cover is so special to me and means so much! Thank you to everyone who helped put this amazing cover together!