image1
Ellen DeGeneres start kledinglijn

EllenEllen DeGeneres heeft een kledinglijn ontwikkeld voor het Amerikaanse warenhuis Walmart. De collectie, genaamd EV1, is gebaseerd op Ellens eigen genderneutrale kledingstijl.

„Mijn grootste inspiratie was ervoor te zorgen dat mijn kleding voor iedereen aantrekkelijk is, geschikt is voor zoveel mogelijk mensen en betaalbaar is”, vertelt Ellen aan Bang Showbiz. Een ietwat vage omschrijving voor een zeer brede collectie bestaande uit 60 items.

De kledinglijn omvat veel denim, t-shirts, sneakers en accessoires. Ieder stuk zal minder dan dertig dollar kosten. „We wilden gewoon een lijn ontwerpen die voor iedereen werkt”, verklaart Denise Incandela, hoofd van de kledingafdeling van Walmart. „EV1 is gebaseerd op Ellens eigen zelfvertrouwen en optimisme. Het is stoer, vrolijk en toegankelijk.”

Naar verwachting krijgt EV1 een vaste plek binnen de Walmart collectie en zullen er met regelmaat nieuwe items uit worden gebracht.

Bron: https://www.elle.com/nl

 

Showbizz

Al jaren voordat ze überhaupt begonnen te daten, wist Ariana Grande al dat ze ooit zou gaan trouwen met Pete Davidson.„We ontmoette elkaar tijdens Saturday Night Live, dat was zo’n twee of drie jaar geleden”, vertelt Ariana in The Tonight Show with Jimmy Fallon over het moment dat ze Pete leerde kennen...

Fashion News

Ellen DeGeneres heeft een kledinglijn ontwikkeld voor het Amerikaanse warenhuis Walmart. De collectie, genaamd EV1, is gebaseerd op Ellens eigen genderneutrale kledingstijl.„Mijn grootste inspiratie was ervoor te zorgen dat mijn kleding voor iedereen aantrekkelijk is, geschikt is voor zoveel mogelijk...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 116 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Kylie & Stormikyliejenner: bringing in my birthday tonight with my most special gift. What was life before you, Stormi. I love you my little angel.