image1
Bella Hadid verklapt de nieuwste wenkbrauwtrend

 

De afgelopen jaren hebben weelderige wenkbrauwen hoogtij gevierd. Ze mochten breed, ongetemd en donker – het pincet kon de prullenbak in. Aan die periode lijkt een eind te komen. Het is maar goed dat we weer naar de brow bar kunnen, want een nieuwe (of juist oude) trend is aanstaande: de dunne wenkbrauw.

We kunnen Bella Hadid, topmodel én stijlicoon, inmiddels wel uitroepen tot 90's lover . Zo deed ze in januari een totale nineties tribute toen ze zich van kapsel tot schoenen liet inspireren door de Spice Girls, en draagt ze regelmatig denim on denim; érg jaren negentig. Nu gaat Hadid nog een stap verder; door haar wenkbrauwen tot dunne streepjes te epileren. Op Bella's Instagram zien we een foto die erop wijst dat ze al tijdens de jaarwisseling ging voor dunne (en lichte!) wenkbrauwen.

Alles staat Bella natuurlijk prachtig, en we kunnen wel stellen: als Bella het draagt, willen wij het ook. Moeten wij nu dan ook aan de dunne wenkbrauw? Op de redactie weten we het nog niet zo zeker, want zo'n streepje vergt wel toewijding. Voor als jij het wel aandurft zetten we alvast wat scherpe wenkbrauwpotloden op een rij.

Dit potlood is waterbestendig, perfect tegen regenbuien en zweet. Ook heeft het een fijne geltextuur, waardoor je het gemakkelijk kunt aanbrengen. Om de punt te scherp te houden heb je wel een speciale puntenslijper nodig.

 

https://www.elle.nl/

 

Showbizz

Pippa Middleton, de zus van Catherine, en haar man James Matthews zijn in verwachting van hun tweede kindje. Dat heeft haar moeder Carole bevestigd aan verschillende Britse media. In december gingen er al wat geruchten rond over de zwangerschap van Pippa, maar donderdag bevestigde Carole het...

Fashion News

  De afgelopen jaren hebben weelderige wenkbrauwen hoogtij gevierd. Ze mochten breed, ongetemd en donker – het pincet kon de prullenbak in. Aan die periode lijkt een eind te komen. Het is maar goed dat we weer naar de brow bar kunnen, want een nieuwe (of juist oude) trend is aanstaande: de dunne...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 66 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the weekJLO #SELFCARESUNDAY