image1
Handig! Dankzij deze simpele truc weet je of je haar gezond is

HaartrucsKoud weer, krultangen, de verwarming die op de hoogste temperatuur staat te branden: je haar heeft heel wat te verduren tijden de wintermaanden. Twijfel jij soms of je haar eigenlijk nog wel gezond is? Het is héél makkelijk om dit uit te zoeken met behulp van deze simpele hack. En het enige wat je hiervoor nodig hebt is een glas water!

Zo doe je dat

Pak een glas water en laat een (twijfelachtige) pluk van je haar in het glas zakken. Blijft je haar drijven? Dan is je haar, volgens onze bronnen, gezond. Zinkt je haar regelrecht naar de bodem? Dan kunnen je lokken wel wat extra verwennerij gebruiken. Wanneer je haar zinkt duidt dit namelijk op beschadigd haar.

De gedachte achter deze theorie heeft te maken met de hoeveelheid vocht die je haar kan absorberen. Wanneer je lokken zijn uitgedroogd (lees: beschadigd zijn) hebben deze nog voldoende ruimte om water te absorberen. Hierdoor nemen je lokken meer water op, waardoor deze ook eerder naar de bodem zakken.

Is je haar daarentegen gezond, dan bevatten je lokken voldoende vocht. Om deze reden zal je haar geen extra water (kunnen) opnemen en hierdoor op het water blijven drijven.
Zo lap je beschadigde lokken op

Baal je van je beschadigde lokken? Goed nieuws: beschadigd haar is makkelijker te herstellen dan je waarschijnlijk denkt. Zo kan het al helpen wanneer je kiest voor een andere shampoo (speciaal voor droog en beschadigd haar), maar ook het gebruik van kokosolie en conditioner na het shampooën kan je beschadigde haarpunten herstellen.

Gebruik ook zeker één keer per week een haarmasker om je droge en beschadigde lokken net die extra boost te geven. Zo heb jij tijdens de feestdagen glanzende haren waar iedereen jaloers op zal zijn.

Bron: http://www.ELLE.nl/

 

Showbizz

LeToya Luckett, voormalig zangeres van Destiny’s Child, is getrouwd! Ze gaf afgelopen zondag haar jawoord aan Tommicus Walker in Austin, Texas.Volgens People was de bruiloft een intiem feest, dat plaatsvond in een villa in de bergen van de stad. LeToya droeg een jurk, die ze zelf nog een beetje had...

Fashion News

Koud weer, krultangen, de verwarming die op de hoogste temperatuur staat te branden: je haar heeft heel wat te verduren tijden de wintermaanden. Twijfel jij soms of je haar eigenlijk nog wel gezond is? Het is héél makkelijk om dit uit te zoeken met behulp van deze simpele hack. En het enige wat je...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 76 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Taylor SwiftTaylor Swift and Joe Alwin were spotted holding hands for the first time after he supported the singer at her performance in NYC Friday Night.