image1
Dit is DE nieuwe modekleur

BabyblauwDoei babyroze, hallo babyblauw.

Stop de persen, de modewereld heeft een nieuwe lievelingskleur. Niets zo veranderlijk als het kleurenpalet van fashion victims natuurlijk, maar zij die er graag hip bijlopen – en wie wil dat nou niet – worden momenteel wel echt van de ene naar de andere kant van het spectrum geworpen.

Gerenommeerd kleurenbedrijf Pantone riep 'roze quartz' uit als de kleur voor 2016, wat onmiddellijk zijn weerslag had op de garderobe van trendvolgers wereldwijd.

En waren we allemaal net een beetje gewend aan roze als modekleur, konden we eindelijk onze meisjesachtige kant weer omarmen zonder dat het afbreuk deed aan ons feministische karakter, is nu opeens hemelsblauw je van het.

Alsof iemand al dat roze zag en dacht: nee, we moeten ook onze mannelijke kanten omarmen dus laten we de meest cliché-kleur daarvoor kiezen.

(Niet dat er een aangeboren voorliefde is voor bepaalde kleuren afhankelijk van geslacht, roze was ooit immers een echte mannenkleur, maar dat terzijde.)

Het is even wennen maar het moet gezegd: babyblauw staat net als babyroze bijna iedereen goed, dus dat is fijn nieuws. Het is vrouwelijk als je kiest voor satijn of zijde, stoer als denim en romantisch als kant. Dus ja, we kunnen er best mee leven. Kijk hieronder welke bekende koppen je al voor gingen – van Selena tot Kendall.

Bron: http://www.ELLE.nl/

 

Showbizz

Het bijschrift dat Khloe Kardashian plaatste bij één van de foto's van haar verjaardagsfeestje, heeft de geruchten over een zwangerschap aangezwengeld.Khloe deelde maandag op Snapchat een plaatje van enkele polaroids van haar feestje zondagavond. Op één daarvan staat zij met vriend Tristan Thompson....

Fashion News

Doei babyroze, hallo babyblauw.Stop de persen, de modewereld heeft een nieuwe lievelingskleur. Niets zo veranderlijk als het kleurenpalet van fashion victims natuurlijk, maar zij die er graag hip bijlopen – en wie wil dat nou niet – worden momenteel wel echt van de ene naar de andere kant van het...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 101 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Serena
Serena Williams
#Instagram#27.06.2017