image1
Nikkie de Jager presenteert talentenjacht over make-up

Nikkie de Jager wordt het gezicht van een nieuw programma bij AVROTROS. In de talentenjacht Make-up Cup gaat de YouTube-ster, beter bekend als NikkieTutorials, op zoek naar de nieuwe beste make-up artiest van Nederland.

De tien deelnemers van Make-up Cup, dat vanaf 9 januari bij Zapp te zien is, moeten in zowel technische als creatieve opdrachten laten zien wat zij kunnen creëren met onder meer oogschaduw en penceeltjes. Nikkie, die zelf bekend staat om kleurrijke make-uplooks die zij op haar YouTube-kanaal voordoet, beoordeelt de jonge talenten op techniek en creativiteit.

Nikkie kijkt ernaar uit om de talentenjacht te presenteren. "Ik vind het fantastisch dat ik mijn liefde voor make-up mag delen met de nieuwe generatie", laat Nikkie weten. "De deelnemers hebben allemaal hun eigen verhaal en dat zie je terug in hun werk en ideeën. Het is zo waanzinnig om bij al deze jonge talenten de passie te zien." Zo is het ook ooit bij haar begonnen, vertelt ze.

In elke aflevering zal ze worden bijgestaan door extra juryleden zoals onder anderen Miljuschka Wiltzenhausen, Jamai Loman, Monica Geuze en Roxeanne Hazes. In de finale, waarin de beste make-up artiest van Nederland gekozen wordt, brengt Davina Michelle een bezoekje.

 

https://www.elle.nl/

 

Showbizz

In Australië zijn de opnames van start gegaan van serie Young Rock, een comedy gebaseerd op de jonge jaren van Dwayne ’The Rock’ Johnson. De acteur is zelf ook in de serie te zien. Producent Universal deelde maandag een filmpje van Dwayne waarin hij de serie ’een passieproject’ noemt. Het is gebaseerd...

Fashion News

Nikkie de Jager wordt het gezicht van een nieuw programma bij AVROTROS. In de talentenjacht Make-up Cup gaat de YouTube-ster, beter bekend als NikkieTutorials, op zoek naar de nieuwe beste make-up artiest van Nederland. De tien deelnemers van Make-up Cup, dat vanaf 9 januari bij Zapp te zien is,...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 53 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week
 

 

Tarajiphenson: Tonight was a dream! I Had So MUCH FUN hosting the @amas!! What Was your Favorite moment of the night?