image1
Voormalig Pussycat Dolls-ster Ashley Roberts laat zien hoe je een zomerjurk in de winter draagt

Don't cha wish your girlfriend was hot like me? Je zingt deze hit uit 2005 misschien meteen weer mee, maar het is toch echt lichtjaren geleden dat de Amerikaanse zangeres Ashley Roberts het podium betrad met The Pussycat Dolls. De burleske dansrevue-groep waar de meesten van ons mee opgroeiden, stond behalve de liedjes ook bekend om de spannende pakjes. The Pussycat Dolls zouden in 2020 eigenlijk op reünie-tournee gaan, maar die plannen werden gedwarsboomd door de wereldwijde pandemie.

Ashley Roberts woont inmiddels in Londen, waar ze de co-host is bij de Breakfast Radio Show. Ook al is ze dan niet in beeld, ze trakteert ons wel vaak op goede outfits. Waarvan hieronder akte.

De 39-jarige zangeres wordt namelijk geprezen om haar garderobekeuzes: minder spannend en burleske dan in haar dansjaren, maar daarom niet minder leuk. En vooral ook origineel. Dagelijks wordt ze gespot in jaloersmakende looks die je eigenlijk zo je eigen kast in wil copy-pasten.

Deze week werd ze in hartje Londen gezien met een zomerjurk aan - in de winter ja. Echt Engels zou je zeggen (wie daar wel eens uit is geweest in de winter weet waar we het over hebben) maar Roberts maakte er een smaakvol én warm geheel van. Ze combineerde de jurk met een witte longsleeve, laarzen en een trainingsjacket: verfrissend en fijn. We pleiten alleen voor een iets warmere winterjas. Zelf ook een zomerjurk aan in de vrieskou? Draag hem met een colletje, trui of longsleeve eronder of erboven. Laagjes doen de truc. Daarbij is het nu een goed moment om met looks te experimenteren, want er is - als het goed is - toch bijna niemand op straat. Veel plezier met setjes maken.

 

 

https://www.elle.nl/

 

Showbizz

Na zijn woede-uitbarsting over crewleden die zich niet aan de coronamaatregelen houden, is wel duidelijk dat het Tom Cruise menens is als het om het virus gaat. Volgens The Sun heeft de acteur nu zelfs twee robots gekocht die op de set rondrijden om te controleren of alle regels in acht worden...

Fashion News

Don't cha wish your girlfriend was hot like me? Je zingt deze hit uit 2005 misschien meteen weer mee, maar het is toch echt lichtjaren geleden dat de Amerikaanse zangeres Ashley Roberts het podium betrad met The Pussycat Dolls. De burleske dansrevue-groep waar de meesten van ons mee opgroeiden, stond...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 61 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week
 

 

 

Priyanka Chopra.