image1
ZO laat je je wimpers razendsnel groeien

wimpersNatuurlijke lange en gekrulde wimpers, niet iedereen is ermee gezegend. Kort, vol, sprieterig of dik, je vindt ze in alle soorten en maten.

Gelukkig hebben een aantal genieën zich over dit probleem gebogen en hier zijn briljante uitvindingen uitgerold: Denk aan: mascara, de wimperkruller en nepwimpers. Let bij die laatste wel op; je echte wimpers zullen je het langetermijngebruik van nepwimers niet in dank afnemen.

Deze tools zijn natuurlijk allemaal heel leuk en aardig, het liefst wil je toch natuurlijke lange wimpers van jezelf. Hier beneden lees je hoe je dat doet, en het heeft alles met voeding en make-upremover te maken.

Make-upremover

Je make-up zorgvuldig van je ogen halen zorgt er niet per se voor dat je wimpers sneller groeien, maar het zorgt er wel voor dat de wimpers niet beschadigd raken, waardoor je uiteindelijk gezondere en vollere wimpers krijgt. Micellair water is in deze situatie je helpende hand.

Micellair water is sowieso heilig als het gaat om wimpers, want het zit vol pro-vitaminen B5. Deze vitaminen zorgen ervoor dat de wimpers gehydrateerd worden en een boost krijgen. Bekijk eens wat vaker de etiketten van je make-upremover en check of er vitaminen als B5 of het plantaardige stofje cellulose inzit. Dit stofje zorgt ervoor dat de wimpers voller worden.

Richard Mears, baas van het wimperboostingbedrijf Instant Effects, raadt ook aan om de stof prostagladin te vermijden. Dit is een ingrediënt dat vaak terugkomt in wimpergroeiende producten. Mears geeft toe dat het ingrediënt er wél voor zorgt dat wimpers sneller groeien, maar hij zegt ook dat nare bijwerkingen zoals irritaties, ontstekingen en huidpigmentaties zijn geconstateerd bij het gebruik van deze stof.

Voeding

Etenswaren vol omega's en ijzer zijn goed voor de groei van je wimpers. Zalm bijvoorbeeld, zit vol met voedende zuren en ontstekingsremmende stoffen, die de haarzakjes doen openen waardoor het haar sneller groeit. Spinazie is ook een weldoener voor je wimpers. Het helpt de rode bloedcellen om zuurstof sneller naar de haarzakjes te vervoeren, en dat draagt ook bij aan een snelle, gezonde haargroei.

Je dagelijkse dosis vitaminen binnenkrijgen is in het wimpergroeiproces van groot belang. Vitaminen B zorgen ervoor dat de wimpers steviger worden en minder snel afbreken. Vitaminen C zorgen voor de aanmaak van collageen in de wimpers, wat helpt de haaruitval te voorkomen. Ten slotte stimuleert vitamine H de groei van de wimpers. Dus, eet wat vaker een bord vol sojabonen, champignons, groenten en noten en dan heb je die mascara straks niet meer nodig.

Bron: http://www.ELLE.nl/

 

Showbizz

Een reeks naaktfoto’s van Madonna wordt vandaag geveild. Het gaat om 108 plaatjes die werden geschoten toen de zangeres achttien jaar oud was.Online veilinghuis Gotta Have Rock and Roll, die eerder dit jaar ook een brief van rapper Tupac aan Madonna veilde, hoopt op een flinke opbrengst. Het openingsbod...

Fashion News

Natuurlijke lange en gekrulde wimpers, niet iedereen is ermee gezegend. Kort, vol, sprieterig of dik, je vindt ze in alle soorten en maten.Gelukkig hebben een aantal genieën zich over dit probleem gebogen en hier zijn briljante uitvindingen uitgerold: Denk aan: mascara, de wimperkruller en nepwimpers....#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 62 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

PinkPink is no stranger to airborne performances, but just totally outdid herself with a pre-taped #AMAs performance of Beautiful Trauma while scaling the JW Marriott Los Angeles