image1
Van deze voeding krijg je sneller een strakke buik

Platte buikHet plattebuikdieet anno 2017.

Een platte buik, die wil ik wel. Maar persoonlijk heb ik een gruwelijke hekel aan sit-ups en crunches.

Gelukkig kan voeding je al een heel eind op weg helpen om straks met een mooie strakke buik in je bikini (of badpak) rond te paraderen. Dit is het plattebuikdieet anno 2017:

1. Havermout
Havermout zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel in balans blijft en hierdoor krijg je geen energiedip of eetbui.

Ook zitten er superveel vezels in havermout en dit zorgt ervoor dat je heel lang een verzadigd gevoel hebt.

Daarnaast zorgen alle vezels die in havermout zitten ervoor dat je darmen goed werken en dit zorgt dan weer voor een plattere buik.

2. Vermijd bepaalde groenten
Bepaalde groenten hebben een erg hoog koolhydraatgehalte, dus deze kun je beter vermijden als je gaat voor een strakke buik. Mijd het liefst: aubergine, bieten, pompoen en wortelen.

3. Voedsel met eiwitten
Om vet te verbranden rondom je buik, is het belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten zorgen er namelijk voor dat je stofwisseling goed werkt. Resultaat? Een strakkere buik.

4. Voldoende water
Ook water zorgt ervoor dat je je langer verzadigd voelt, daarom is het belangrijk om iedere dag voldoende water te drinken.

5. Magere yoghurt
Magere yoghurt is een zogenaamde probioticum (dit zijn goede bacteriën) en zorgt voor een betere spijsvertering. Een ontbijtje met yoghurt kan je dus al helpen om eerder die platte buik te hebben.

6. Vis
Vis is niet alleen supergezond, maar geeft je ook een vol gevoel. Ook geeft het je een energieboost en dit helpt je lichaam om vet te verbranden, met name rondom je buik. Lucky you als je van vis houdt.

7. Avocado's

Avocado's zijn je best friend als je strakker in je vel wilt zitten. Deze groene kanjers zitten vol gezonde vetten die je vetverbranding stimuleren. En ze zijn natuurlijk ook nog eens lekker. What's not to love?

Zie je wel? Dat plattebuikdieet is eigenlijk heel makkelijk én lekker.

Bron: http://www.ELLE.nl/

 

Showbizz

Er is een documentaire in de maak over Trayvon Martin, de Amerikaanse tiener die in 2012 werd doodgeschoten door een buurtwacht. Jay Z produceert de docu in samenwerking met filmstudio The Weinstein Company.De serie wordt gebaseerd op twee boeken: Suspicious Nation van NBC-verslaggever Lisa Bloom en het...

Fashion News

Het plattebuikdieet anno 2017.Een platte buik, die wil ik wel. Maar persoonlijk heb ik een gruwelijke hekel aan sit-ups en crunches. Gelukkig kan voeding je al een heel eind op weg helpen om straks met een mooie strakke buik in je bikini (of badpak) rond te paraderen. Dit is het plattebuikdieet anno...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 149 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Kate
Kate Middleton#St.Patricksday
#usweekly#Instagram#17.03.2017