image1
Zo breng je foundation het beste aan

Wanneer je foundation aanbrengt, moet het eruit zien alsof je helemaal geen foundation draagt. En met de overvloed aan make-upborstels, beautyblenders en andere slimme aanbrengmethodes is dat nu makkelijker dan ooit. Maar, een slim stappenplan waar je altijd op kunt terugvallen is nooit verkeerd. Daarom delen wij hier precies hoe je foundation moet aanbrengen.

Dit betekent: hydrateer je huid goed en gebruik een primer. De foundation hecht zich aan de primer, waardoor je geen vlekken krijgt gedurende de dag.

Het mantra van visagisten is: werk van binnen naar buiten. Begin bij het midden, rondom neus en wangen en verspreid de foundation richting je oren en kaaklijn. Belangrijkste is dat je geen kleurverschil ziet door de foundation goed te blenden.

Kwast of vingers? Volgens make-up goeroes kun je het beste zelf beslissen wat prettiger werkt. Met vingers krijg je een subtiel effect; een kwast geeft iets meer dekking.

Veel make-up artiesten raden aan om de foundation eerst met een buffing brush, zoals deze van bareMinerals, aan te brengen en dan van het midden van je gezicht naar buiten te blenden. Daarna pak je een vochtige beautyblender om de boel een natuurlijke dekking te geven. Hierna kun je eventueel nog wat concealer aanbrengen op de plekken die wat meer coverage nodig hebben, zoals oneffenheden en rode gedeeltes.

Dit kun je makkelijk oplossen een face mist, zoals deze van Kora Organics, over je gezicht te sprayen en daarna wat moisturizer over je huid te smeren. Hierna ga je met een blottingpapiertje over je gezicht heen. Dit zorgt ervoor dat er een beetje foundation wordt opgenomen en krijg je een natuurlijker effect.

Ga vervolgens niet los met setting powder om de boel minder te laten glimmen. Breng alleen wat aan over je T-zone, zodat de rest van je huid er glowy blijft uitzien.

Extra tip: zorg dat je een zomer- en winterfoundation hebt zodat de kleur bij je zonnige of blekere teint past. In het voorjaar en de herfst kun je de foundations mengen voor de beste kleur.


https://www.elle.nl/

 

Showbizz

Pharrell Williams gaat een serie maken voor Netflix. In Voices of Fire gaat de muzikant met zijn oom op zoek naar gospeltalent voor een kerkkoor. De oom van Pharrell is de gerespecteerde bisschop Ezekiel Williams. De serie speelt zich af in Virginia Beach, de woonplaats van Pharrell. Pharrell en...

Fashion News

Wanneer je foundation aanbrengt, moet het eruit zien alsof je helemaal geen foundation draagt. En met de overvloed aan make-upborstels, beautyblenders en andere slimme aanbrengmethodes is dat nu makkelijker dan ooit. Maar, een slim stappenplan waar je altijd op kunt terugvallen is nooit verkeerd....#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 66 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week


CIARA

pregnancy during covid has been a unique experience! While it's also been challenging, I'm Truly grateful to be surrounded by my family during this time. So proud of these beautiful photos taken by my hubby @DangeRussWilson, and my Sis in Law @Awilly30 for @BritishVogue.

Big thanks to my team assisting virtualy.

(Never done a shoot this way before!)WOW!

P.s. Us women are truly built for it all!