image1
Waarom iedereen het heeft over de kleren van Celine Dion

Celine DionDe 49-jarige zangeres is een opmerkelijk stijlicoon in de wereld van nieuw en jong

Vorig jaar Couture Week Paris. Céline Dion verlaat het Royal Monceau hotel in Parijs in een trui van Vetements met daarop een afdruk van de iconische filmposter van Titanic.

Het is dan bijna twintig jaar geleden dat ze wereldwijd een nummer 1-hit scoorde met My Heart Will Go On en dit haar grootste hit ooit werd.

Lichtelijk verward werd er op deze outfitkeuze gereageerd. Céline Dion in al die kleren du moment? Modeliefhebbers legden al snel de link: zowel Vetements als Gucci zijn koning in het onconventionele en het onpopulaire weer populair te maken.

En als er op dat moment iets of iemand niet populair is, is het Céline Dion.
Reboot
Het blijft niet bij die ene dag. De rest van de Couture Week laat Dion zien dat zij en mode een team zijn geworden en ze niet van plan is van diens zijde te wijken – de Couture Week 2016 kan later worden gezien als een reboot voor haar carrière.

Had Céline ineens een overdreven goede, on trend-smaak ontwikkeld? Had gekund. Het verhaal is anders. Naar verluidt werd Dion door haar kinderen getipt om stylist Law Roach te benaderen nadat zij hadden gezien hoe Disney-ster Zendaya Coleman van naveltruitjesdrager naar red carpet-icoon in ontwerpen van Louis Vuitton en Vivienne Westwood was getransformeerd. Dat moest de stylist ook voor haar betekenen. Céline belde Roach, Roach was vereerd en de samenwerking begon.

Ieders hart
Na die desbetreffende coutureweek was Celine Dion met haar Versace-jumpsuits en Balmain-pakken overal. Ze veroverde Drakes hart in couture van Stéphane Rolland op de Billboard Awards, ging voor het eerst naar de Met Gala en kondigde haar eigen handtassen- en accessoirelijn aan.

Couture Week 2017. Dion zit vooraan bij Dior en Giambattista Valli. Zo'n beetje alle gerespecteerde modejournalisten en -sites bejubelen Célines Christian Dior-resort-, Saint Laurent-, en Schiaparelli-outfits.

De (mode)wereld is verrast door het opstaan van een nieuw mode-icoon. Echter is de grootste verrassing dat in een wereld geobsedeerd door jong en nieuw, alle ogen ineens op de 49-jarige Céline Dion zijn gericht.


Bron: http://www.ELLE.nl/

 

Showbizz

Justin Bieber trekt de stekker uit zijn Purpose-wereldtournee. De Canadese zanger laat op zijn website weten dat wegens onvoorziene omstandigheden de resterende 14 shows van de touree niet door kunnen gaan.Na 150 optredens op 6 continenten houdt de wereldster het na 18 maanden voor gezien. Fans kunnen...

Fashion News

De 49-jarige zangeres is een opmerkelijk stijlicoon in de wereld van nieuw en jongVorig jaar Couture Week Paris. Céline Dion verlaat het Royal Monceau hotel in Parijs in een trui van Vetements met daarop een afdruk van de iconische filmposter van Titanic. Het is dan bijna twintig jaar geleden dat ze...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 83 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

JRod
J-Rod & JLo
J-Rod & JLo threw a joint birthday party
past weekend