image1
Absurd! Plus-size panty's worden in advertentie 'gedragen' door dunne modellen

Plus-size panty'sDe online kledingwinkel Wish krijgt de wind van voren op social media. Wat wil het geval: in een nieuwe advertentie voor panty's hebben ze dunne modellen gebruikt om plus-size panty's te promoten.

De advertentie zou eerst zijn gebruikt om de onverwoestbaarheid van de panty's te laten zien, en is later gebruikt voor de plus-sizelijn van Wish. Het internet is not amused, to say the least:

Een grote fout van het merk, want veel vrouwen zweren er al bij om nooit meer iets te kopen bij het bedrijf. Online wordt de advertentie omschreven als 'disgusting' en 'horrendous'.

Het is niet de eerste keer in 2017 dat een modebedrijf dunne modellen gebruikt om plus-sizeproducten te promoten. Fashion Nova toonde in april hun nieuwe 'curvy and confident'-collectie, met modellen die juist enorm dun waren.

Bron: http://www.ELLE.nl/

 

Showbizz

George Clooney heeft in 2013 zijn veertien beste vrienden bij elkaar geroepen, om hen te bedanken voor alle steun die zij de acteur gaven in zijn missie om door te breken in Hollywood. Naast een emotioneel dankwoord, gaf hij iedereen een geldkoffer met daarin een bedrag van maar liefst 1 miljoen...

Fashion News

De online kledingwinkel Wish krijgt de wind van voren op social media. Wat wil het geval: in een nieuwe advertentie voor panty's hebben ze dunne modellen gebruikt om plus-size panty's te promoten.De advertentie zou eerst zijn gebruikt om de onverwoestbaarheid van de panty's te laten zien, en is later...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 126 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Taylor SwiftTaylor Swift and Joe Alwin were spotted holding hands for the first time after he supported the singer at her performance in NYC Friday Night.