image1
8 tips om te stoppen met het dagelijks wassen van je haar

8 tips1. Was je haar niet met te heet water. Dit zorgt namelijk voor nog meer productie van vet. Zorg dat je een shampoo hebt tegen vet haar en spoel het uit met lauw water.

2. Gebruik droogshampoo voordat je gaat slapen. Is je haar nog net niet vet, maar bang dat het wel greasy is als je wekker gaat? Laat de droogshampoo dan 's nachts het werk doen, zodat je nog een dag kan wachten met je haren wassen.

3. Geen los haar meer. Draag je haar in een staart of vlecht. Dan ga je minder snel met je handen door je lokken, waardoor het ook minder snel vet wordt.

4. Werk je haar bij met haarlak. Is je haar toch een beetje vet? Spray dan even met wat haarlak en föhn het. Dit zorgt voor meer volume, zodat je vette haren minder plat op je hoofd zitten.
GIF

5. Was de plukken. Vaak zijn het de voorste plukken die snel vet worden, omdat je daar vooral met je vingers aan zit. Was die paar plukken boven de wasbak met wat shampoo.

6. Gebruik goede producten. Van shampoo en conditioner tot maskers en sprays: bijna alle haarverzorgingsproducten zijn wel te verkrijgen in een speciale anti-vet variant. Ideaal om jouw vette haar aan te pakken.

7. Heb geduld. Het afbouwen van je dagelijkse wasbeurt heeft tijd nodig. In het begin zal je haar sneller vet worden, maar na een paar weken merk je dat je haar nog steeds stralend is terwijl je het twee dagen ervoor voor het laatst hebt gewassen.

8. Maak je geen zorgen. Grote kans dat het anderen niet eens opvalt. Dus duik niet gelijk de badkamer in als jouw haar een héél klein beetje vet lijkt aan de bovenkant.

Bron: http://www.ELLE.nl/

 

Showbizz

Ook actrice Lupita Nyong’o doet een boekje open over Harvey Weinstein. De filmproducent wordt door tientallen vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie en misbruik. Nyong’o ontdekte zes jaar gelden hoe de Hollywood-magnaat omgaat met vrouwen, schrijft ze in The New York Times.Weinstein nodigde...

Fashion News

1. Was je haar niet met te heet water. Dit zorgt namelijk voor nog meer productie van vet. Zorg dat je een shampoo hebt tegen vet haar en spoel het uit met lauw water.2. Gebruik droogshampoo voordat je gaat slapen. Is je haar nog net niet vet, maar bang dat het wel greasy is als je wekker gaat? Laat de...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 47 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

bruno mars

Bruno Mars performing in Ft. Lauderdale Sunday Oct 15th.
#24K Magic World Tour 2017 #picbyDeborahTjongAHung