image1
Koers Snapchat keldert na tweet Kylie Jenner

SnapchatDe aandelen in Snapchat zijn donderdag flink gekelderd op de Amerikaanse beurs. De koers daalde met ruim 6 procent. Amerikaanse media speculeren dat dat het gevolg is van een tweet van Kylie Jenner waarin ze vertelt dat ze klaar is met de populaire app.

„Opent iemand anders Snapchat nog wel eens? Of doe alleen ik het niet meer...”, twitterde Kylie woensdag. Het gaat wat ver om de koersdaling volledig aan de realityster te wijten maar ze heeft wel een enorme invloed op jonge gebruikers. Kylie heeft op Twitter en Instagram samen ruim 128,5 miljoen volgers, grotendeels in de doelgroep van Snapchat (18 tot 34-jarigen).

Vorige week kwam Snapchat al negatief in het nieuws toen de app zijn nieuwe update lanceerde waarin het ontwerp was veranderd. Veel gebruikers vonden dat de app niet gemakkelijker bruikbaar was geworden en tekenden een online petitie waarin Snapchat wordt opgeroepen om terug te keren naar het oorspronkelijke design. De petitie is nu al 1,2 miljoen keer ondertekend.

Overigens is er nog hoop voor Snapchat want Kylie kwam later op haar tweet terug. Ze heeft nog steeds warme gevoelens voor de app, zo zegt ze. „Mijn eerste liefde”, aldus Kylie.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment

 

Showbizz

De aandelen in Snapchat zijn donderdag flink gekelderd op de Amerikaanse beurs. De koers daalde met ruim 6 procent. Amerikaanse media speculeren dat dat het gevolg is van een tweet van Kylie Jenner waarin ze vertelt dat ze klaar is met de populaire app.„Opent iemand anders Snapchat nog wel eens? Of doe...

Fashion News

Nog even en het trouwseizoen komt er weer aan. Wil je je wel even goed op voorbereiden. Er is een kleur die we dit trouwseizoen terug gaan zien onder de gasten: grijs. Grijs is dit jaar dé kleur voor je jurk tijdens bruiloften. En voor de variatie mag de kleur iets meer naar paars neigen of zelfs meer...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 61 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Jennifer AnistonWhat went wrong in Jennifer Aniston and Justin Theroux's relationship? The couple has officially announced their seperation.