image1
Katy Perry en Orlando Bloom gaan trouwen

Orlando Bloom (42) heeft Katy Perry (34) op Valentijnsdag ten huwelijk gevraagd. Het stel is sinds 2016 samen en onlangs liet ze al weten dat ze samenwonen.

Eerst showde de moeder van Perry op haar Facebook-pagina al een foto van de verlovingsring van Katy. Ze schreef daarbij: „Kijk eens wie er verloofd zijn op Valentijnsdag!”

Kort daarna bevestigde de zangeres op Instagram dat de twee inderdaad verloofd zijn. Bij een foto van hen samen, waarop de ring goed zichtbaar is, tikte ze: „Full bloom”.

In 2016 kregen Katy en Orlando een relatie. Begin 2017 gingen de twee uit elkaar, de reden hierachter was dat ze beiden drukke agenda’s hadden. In mei 2018 liet ze doorschemeren niet vrijgezel meer te zijn, later bleek dat ze weer samen is met Orlando.

Het wordt voor beiden het tweede huwelijk. Perry (34) trouwde met Russell Brand in 2010, maar ze gingen in 2012 alweer uit elkaar. Orlando (43) heeft een 8-jarige zoon Flynn met zijn eerste echtgenote, Victoria's Secret model Miranda Kerr.

Wanneer de twee elkaar daadwerkelijk het jawoord geven, is nog niet bekend.

Bron: www.telegraaf.nl/entertainment

 

Showbizz

Orlando Bloom (42) heeft Katy Perry (34) op Valentijnsdag ten huwelijk gevraagd. Het stel is sinds 2016 samen en onlangs liet ze al weten dat ze samenwonen. Eerst showde de moeder van Perry op haar Facebook-pagina al een foto van de verlovingsring van Katy. Ze schreef daarbij: „Kijk eens wie er...

Fashion News

North West, de 5-jarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West, heeft een vriendje. Of in ieder geval, een jongen die heel erg zijn best doet om haar de zijne te maken. Het gaat om de 7-jarige Caiden Mills, de zoon van rapper Consequence. Caiden deelde wat foto's van zijn bekende crush op...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 104 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

The Duke and Duchess of Cambridge enjoyed a starry night at the BAFTA's on Sunday, adding a touch of royal power to the ceremony.