image1
Drake maakt kamermeisje blij op Valentijnsdag

DrakeDrake ontpopt zich als de weldoener van Miami. En hij gaat maar door. Op Valentijnsdag trok hij 10.000 dollar (ruim 8.000 euro) uit om een kamermeisje een mooie dag te bezorgen, meldt de Miami Herald.

Odalia Paret is een moeder van vijf kinderen uit Haïti, die vier uur reist om in een hotel in Miami Beach dagelijks veertien kamers schoon te maken. Toen de rapper haar verhaal las in de Miami Herald, ondernam hij samen met American footballer Antonio Brown actie om haar te belonen.

Paret kreeg een massage in de spa van het hotel en aansluitend een luxe diner. Vervolgens werd ze opgehaald door een limo die haar naar een warenhuis bracht. Daar wachtten Drake en Brown haar op. Het warenhuis opende de deuren alleen voor Paret en twee andere vrouwen uit Miami. Ze mochten 45 minuten lang shoppen. Paret kwam naar buiten met een tas van Valentino van 2000 dollar, vier flessen parfum, een 18-karaats gouden ketting en schoenen van 800 dollar.

Vorige week maandag doneerde Drake al 25.000 dollar (ruim 20.000 euro) aan de universiteit van Miami en beloofde ook nog eens nieuwe uniforms te kopen voor alle leerlingen. Eén studente kreeg van Drake zelfs een studiebeurs van 50.000 dollar. Een dag later kwam de Canadees een supermarkt binnen met een megafoon en riep om dat hij de boodschappen van alle aanwezige klanten zou betalen.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment

 

Showbizz

Drake ontpopt zich als de weldoener van Miami. En hij gaat maar door. Op Valentijnsdag trok hij 10.000 dollar (ruim 8.000 euro) uit om een kamermeisje een mooie dag te bezorgen, meldt de Miami Herald.Odalia Paret is een moeder van vijf kinderen uit Haïti, die vier uur reist om in een hotel in Miami...

Fashion News

Het is dat ze haar haar de laatste maanden steevast in een klein staartje of knotje droeg dat het extra opvalt - want extreem veel zal er niet van de lengte zijn afgegaan - maar Victoria Beckham heeft wel plots een nieuw fris kapsel!Deze foto werd, vlak na Beckhams show bij New York Fashion Week, op...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 29 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Chrissy TeigenChrissyteigen plz don't shame me I am a strong proud salad making woman just being natural and trying to live my life.