image1
Chrissy Teigen wil boete betalen zodat turnster geheim kan delen

Chrissy TeigenChrissy Teigen heeft de Amerikaanse turnster McKayla Maroney financiële hulp aangeboden, nadat ze in The Daily Mail las dat Maroney een boete van 100.000 dollar boven het hoofd hangt, als ze haar geheimhoudingsovereenkomst met de Amerikaanse turnbond schaadt. Dat liet het model via Twitter weten: „Ik zou me zeer vereerd voelen om deze boete voor je te betalen.”

Het is Maroney verboden om te spreken over teamarts Larry Nassar, die jarenlang diverse turnsters misbruikte. De bond gaf haar in 2016 een schadevergoeding van ruim 1 miljoen euro, iets waarvan de turnster nu zegt: „Ik zat in geldnood en was zwaar depressief. Ik had zelfs zelfmoordneigingen in die periode, zo zwaar had ik het. Hij heeft mij van mijn dertiende tot mijn twintigste misbruikt. Het geld heb ik gebruikt voor behandelingen, die hard nodig waren na wat mij is aangedaan.”

Maroney reageerde via haar advocaat op het gebaar van Teigen. „Ik zit momenteel niet op social media, maar ik zou willen van wel toen ik dit hoorde! Ik ben diep geraakt door je generositeit en ik wil dat je weet dat je ons hiermee allemaal veel hoop geeft. Ik kan gewoon niet geloven dat iemand die mij niet kent, bereid is om me te helpen. Laat staan zo’n sterke vrouw als jij tegen wie ik al jaren opkijk. Dank je wel Chrissy, je hebt een hart van goud.”

Turnbond moedigt aan

Inmiddels heeft de Amerikaanse turnbond via een statement gereageerd. „USA Gymnastics heeft nooit geld gezocht bij McKayla Maroney en zal dit ook niet doen, nadat ze haar moedige statement omtrent het misbruik van Larry Nassar openbaarde. Wij moedigen haar aan om zich verder uit te spreken over de kwestie. De gezondheid en veiligheid van onze atleten zijn onze grootste prioriteit.”

De turnster klaagt de Amerikaanse turnbond, het Amerikaans Olympisch Comité en de universiteit van Michigan aan, nadat zij haar dwongen tot het tekenen van de overeenkomst, waarin stond dat ze een boete kreeg indien ze ooit over Nassar sprak. Er zijn inmiddels 140 aanklachten binnen over de voormalig teamarts, onder meer van Simone Biles, Aly Raisman en Gabby Douglas, met wie Maroney schitterde bij de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment

 

Showbizz

Chrissy Teigen heeft de Amerikaanse turnster McKayla Maroney financiële hulp aangeboden, nadat ze in The Daily Mail las dat Maroney een boete van 100.000 dollar boven het hoofd hangt, als ze haar geheimhoudingsovereenkomst met de Amerikaanse turnbond schaadt. Dat liet het model via Twitter weten: „Ik...

Fashion News

Nederland is een denimland. Klopt als een bus weten we, hoef je alleen maar de jeansmerken die zich hier gevestigd hebben en de hoeveelheid verkochte spijkerbroeken voor te tellen. Brengt wel met zich mee dat ook de dubieuste denimtrends hier snel voet aan de grond vinden. Zo dubieus dat we ons...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 58 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Lori HarveyLori Harvey celebrating her b-day weekend @Cabo, San Lucas