image1
Pharrell Williams gaat gospelserie maken voor Netflix
Pharrell Williams gaat een serie maken voor Netflix. In Voices of Fire gaat de muzikant met zijn oom op zoek naar gospeltalent voor een kerkkoor. De oom van Pharrell is de gerespecteerde bisschop Ezekiel Williams. De serie speelt zich af in Virginia Beach, de woonplaats van Pharrell.

Pharrell en zijn oom maakten het nieuws over hun serie bekend tijdens het Essence Festival. Vanwege de coronacrisis werd het festival dit keer online gehouden. Ze vertelden dat ze een inclusief koor willen opbouwen, waarin plaats is voor zowel jong als oud talent. Ook wordt er gekeken naar mensen met verschillende achtergronden. Dat geeft het koor juist een meerwaarde, zeggen de twee.

Insiders hebben Variety laten weten dat Voices of Fire een echt feelgood-programma wordt. „En dat is juist in deze tijd iets dat we heel erg nodig hebben”, laat de bron weten.

De productiemaatschappij van Pharrell zal het project gaan leiden. De muzikant zal ook in het programma te zien zijn. Ervaring met talentenshows heeft Pharrell al. Hij was namelijk jurylid in de Amerikaanse The Voice.


Bron: www.telegraaf.nl/entertainment 


 

Showbizz

Pharrell Williams gaat een serie maken voor Netflix. In Voices of Fire gaat de muzikant met zijn oom op zoek naar gospeltalent voor een kerkkoor. De oom van Pharrell is de gerespecteerde bisschop Ezekiel Williams. De serie speelt zich af in Virginia Beach, de woonplaats van Pharrell. Pharrell en...

Fashion News

Wanneer je foundation aanbrengt, moet het eruit zien alsof je helemaal geen foundation draagt. En met de overvloed aan make-upborstels, beautyblenders en andere slimme aanbrengmethodes is dat nu makkelijker dan ooit. Maar, een slim stappenplan waar je altijd op kunt terugvallen is nooit verkeerd....#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 89 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week


CIARA

pregnancy during covid has been a unique experience! While it's also been challenging, I'm Truly grateful to be surrounded by my family during this time. So proud of these beautiful photos taken by my hubby @DangeRussWilson, and my Sis in Law @Awilly30 for @BritishVogue.

Big thanks to my team assisting virtualy.

(Never done a shoot this way before!)WOW!

P.s. Us women are truly built for it all!