image1
Dit is de meest gedeelde tweet over de royal wedding

Meghan MarkleZaterdag, op de grote dag van Harry en Meghan, zijn er ruim zes miljoen tweets over verstuurd, waarvan 5,2 miljoen met de hashtag #royalwedding. Een tweet is wel heel vaak gedeeld, namelijk zo’n 113 duizend keer.

Deze tweet van @LucySempey, toont een foto van een jonge Meghan die als vijftienjarige samen met een vriendin poseert voor Buckingham Palace. Lucy heeft er een kiekje naast geplaatst, namelijk eentje waarop de hertogin van Sussex samen met prins Harry te zien is tijdens de huwelijksceremonie.

Lucy twittert daarover: „Op een dag ben je 15 en poseer je voor Buckingham Palace en 22 jaar later trouw je met de prins. Onwerkelijk.”

In totaal zijn er volgens Visibrain tussen vrijdagavond 23:00 uur en zaterdagavond 00:00 uur 6.604.498 tweets over de bruiloft gedeeld. Ter vergelijking: op de bruiloft van prins William en Catherine zeven jaar geleden, werden er 1.821.669 berichten op het sociale medium gedeeld.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment

 

Showbizz

Zaterdag, op de grote dag van Harry en Meghan, zijn er ruim zes miljoen tweets over verstuurd, waarvan 5,2 miljoen met de hashtag #royalwedding. Een tweet is wel heel vaak gedeeld, namelijk zo’n 113 duizend keer.Deze tweet van @LucySempey, toont een foto van een jonge Meghan die als vijftienjarige samen...

Fashion News

En daar is jurk nummer twee! Meghan Markle en Prins Harry werden zojuist gezien toen ze Windsor Castle verlieten op weg naar de receptie in Frogmore House.De bruid, die voor de ceremonie een elegante Givenchy-bruidsjurk droeg, draagt voor het avondgedeelte van de Royal Wedding een jurk van Stella...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 45 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Duke & Duchess of Sussex#PrinceHarry and #MeghanMarkle, now known as the Duke and Duchess of Sussex, share their first kiss as newlyweds after the #RoyalWedding!