image1
Justin Bieber stopt Purpose-wereldtournee

BieberJustin Bieber trekt de stekker uit zijn Purpose-wereldtournee.

De Canadese zanger laat op zijn website weten dat wegens onvoorziene omstandigheden de resterende 14 shows van de touree niet door kunnen gaan.

Na 150 optredens op 6 continenten houdt de wereldster het na 18 maanden voor gezien. Fans kunnen hun geld terugkrijgen.

„ Justin houdt van zijn fans en heeft er een hekel aan ze teleur te stellen. Hij dankt zijn fans voor de waanzinnige ervaring die de Purpose-wereldtournee was.

Hij is dankbaar en vereerd om die ervaring te hebben gedeeld met zijn cast en crew. Desondanks heeft hij na zorgvuldig beraad besloten dat hij de resterende data niet optreedt”, wordt gemeldt op zijn website.

Wangedrag
Hij zou komend weekend moeten verschijnen in Arlington. Ook Japan, Singapore en de Filipijnen stonden nog op de planning.

Dit weekend werd bekend dat Bieber niet welkom was in China, wegens eerder wangedrag.

Begin juni stond de zanger nog op Pinkpop in Landgraaf in het kader van zijn tournee.

Het cancelen van de tournee is ook een tegenvaller voor collega en goede vriend Martin Garrix. De Nederlandse dj zou op 18 augustus in Minneapolis en op 5 september in Toronto het voorprogramma van Bieber verzorgen.

In maart stond Garrix al met zijn Canadese maat in stadions in Perth, Melbourne, Brisbane, Sydney en Auckland. In Landgraaf trad de 21-jarige dj op direct ná de show van Bieber.

Bron: http://www.telegraaf.nl/prive/

 

Showbizz

Justin Bieber trekt de stekker uit zijn Purpose-wereldtournee. De Canadese zanger laat op zijn website weten dat wegens onvoorziene omstandigheden de resterende 14 shows van de touree niet door kunnen gaan.Na 150 optredens op 6 continenten houdt de wereldster het na 18 maanden voor gezien. Fans kunnen...

Fashion News

De 49-jarige zangeres is een opmerkelijk stijlicoon in de wereld van nieuw en jongVorig jaar Couture Week Paris. Céline Dion verlaat het Royal Monceau hotel in Parijs in een trui van Vetements met daarop een afdruk van de iconische filmposter van Titanic. Het is dan bijna twintig jaar geleden dat ze...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 84 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

JRod
J-Rod & JLo
J-Rod & JLo threw a joint birthday party
past weekend