image1
Madonna in de fout met kritiek op biopic

MadonnaMadonna heeft woensdag opnieuw kritiek geuit op de film over haar leven die deze week werd aangekondigd. Ze ging daarbij in eerste instantie wel flink in de fout.

In een filmpje op Instagram wees de Material Girl haar volgers op een aantal fouten in het script. Volgens The Hollywood Reporter las ze een regel van de eerste pagina voor.

De scène ging over een interview met talentenjachtpresentator Dick Clark dat ze gaf tijdens het programma American Bandstand in de jaren tachtig. Madonna zegt daarin: "Ik ben geboren in Detroit, ik ben een beroemde schoolverlater."

In de Instagramvideo zegt de zangeres: "Ik ben in Bay City geboren, niet in Detroit. En ik ben niet met de middelbare school gestopt. Ik ben zelfs naar de Universiteit van Michigan gegaan."

Al snel daarna werd ze erop gewezen dat de beelden van American Bandstand, waarin ze de uitspraken wel degelijk, doet online staan en verwijderde ze haar post.


Bron: http://www.telegraaf.nl/prive/

 

Showbizz

Madonna heeft woensdag opnieuw kritiek geuit op de film over haar leven die deze week werd aangekondigd. Ze ging daarbij in eerste instantie wel flink in de fout.In een filmpje op Instagram wees de Material Girl haar volgers op een aantal fouten in het script. Volgens The Hollywood Reporter las ze een...

Fashion News

Vorige week was daar de peperdure Balenciaga-tas die ook gewoon door kon gaan voor de spotgoedkope befaamde blauwe IKEA-tas.IKEA vond het allemaal wel grappig en reageerde toen met:'We are deeply flattered that the Balenciaga tote bag resembles the Ikea iconic sustainable blue bag for 99 cents. Nothing...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 59 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Kim_Kylie
KKW x Kylie Cosmetics
#nudes#colab
#Instagram#april2017