image1
Khloe Kardashian hint op zwangerschap
KhloeHet bijschrift dat Khloe Kardashian plaatste bij één van de foto's van haar verjaardagsfeestje, heeft de geruchten over een zwangerschap aangezwengeld.

Khloe deelde maandag op Snapchat een plaatje van enkele polaroids van haar feestje zondagavond. Op één daarvan staat zij met vriend Tristan Thompson. Eronder schreef ze "Papa en mama".

Enkele weken geleden liet Khloé in Keeping Up with the Kardashians weten al te denken aan een familie met de basketballer.

"Tristan en ik hebben het al over een gezin stichten. Hij wil vijf of zes kinderen met me en dat is mooi. We kunnen met één beginnen en vanaf daar verder groeien als familie."

Voor Khloe zou een zwangerschap haar eerste kind betekenen. Tristan heeft al een zoon, Prince van zes maanden. Toen hij net een relatie had met Khloé, bleek zijn ex een kind van hem te verwachten.


Bron: http://www.telegraaf.nl/prive/
 

Showbizz

Het bijschrift dat Khloe Kardashian plaatste bij één van de foto's van haar verjaardagsfeestje, heeft de geruchten over een zwangerschap aangezwengeld.Khloe deelde maandag op Snapchat een plaatje van enkele polaroids van haar feestje zondagavond. Op één daarvan staat zij met vriend Tristan Thompson....

Fashion News

Doei babyroze, hallo babyblauw.Stop de persen, de modewereld heeft een nieuwe lievelingskleur. Niets zo veranderlijk als het kleurenpalet van fashion victims natuurlijk, maar zij die er graag hip bijlopen – en wie wil dat nou niet – worden momenteel wel echt van de ene naar de andere kant van het...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 103 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Serena
Serena Williams
#Instagram#27.06.2017