image1
Jarige Ed Sheeran deelt nieuw nummer

EdWie jarig is trakteert moet Ed Sheeran hebben gedacht. De Engelse singer-songwriter, die vrijdag 26 kaartjes uit mag blazen, deelde vlak na middernacht een nieuw nummer van zijn langverwachte album ÷ (Divide).

De ballad How Would You Feel (Paean) is niet Eds nieuwe single. "Maar het is een van mijn favorieten", schreef de zanger op social media over het liefdesliedje.

Het nummer is na Shape Of You en Castle On The Hill het derde liedje van ÷ dat Ed met de wereld deelt. Het album verschijnt op 3 maart.

Shape Of You en Castle On The Hill verschenen op 6 januari. Die nummers werden wel op single uitgebracht en leverden Ed wereldwijd hits op.

De Top 40 en Single Top 100 worden nog steeds aangevoerd door Shape Of You, Castle On The Hill bereikte in beide hitlijsten de top tien.

Bron: http://www.telegraaf.nl/prive/

 

Showbizz

Wie jarig is trakteert moet Ed Sheeran hebben gedacht. De Engelse singer-songwriter, die vrijdag 26 kaartjes uit mag blazen, deelde vlak na middernacht een nieuw nummer van zijn langverwachte album ÷ (Divide).De ballad How Would You Feel (Paean) is niet Eds nieuwe single. "Maar het is een van mijn...

Fashion News

De New Yorkse modeweek was zelden zo'n groot podium voor politieke statements. Een overzicht.Gisteravond showde Kanye West (op verdacht low key wijze, maar daarover hier meer) zijn nieuwste Yeezy-collectie tijdens New York Fashion Week. Zelf liet hij zich niet zien, maar hij stuurde wel een stel...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 27 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Adele
Adele
Adele sweeps Song of the Year, record of
the Year and Album of the Year
#Instagram#12.02.2017