image1
Beyonce valt tijdens optreden Coachella

BeyonceBeyoncé en haar zusje Solange zijn zaterdagavond onderuit gegaan op het podium van festival Coachella. De twee leken niets over te hebben gehouden aan hun val.

De zussen stonden net als vorige week samen op het podium tijdens het optreden van Beyoncé. Zij hoorde Solange daarbij op te tillen, maar er ging iets mis waardoor beide zangeressen op de grond belandden. Ze stonden razendsnel weer op beide benen en pakten het optreden vervolgens weer op.

Beyoncé maakte vorige week tijdens het eerste weekend van Coachella haar live-comeback. Haar show,waarin een mini-reünie met Destiny's Child was verwerkt, maakte indruk op fans en collega's. Onder meer Adele, Chance The Rapper en Iggy Azalea waren lyrisch op sociale media. Haar eerste Coachella-concert was live te volgen via de website van het festival, waardoor #Beychelle trending werd op Twitter. Van het tweede optreden afgelopen weekend was geen livestream.

De zangeres zou eigenlijk vorig jaar optreden op het festival in Californië, maar moest toen afzeggen vanwege haar zwangerschap. In juni beviel ze van tweeling Rumi en Sir.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment

 

Showbizz

Beyoncé en haar zusje Solange zijn zaterdagavond onderuit gegaan op het podium van festival Coachella. De twee leken niets over te hebben gehouden aan hun val.De zussen stonden net als vorige week samen op het podium tijdens het optreden van Beyoncé. Zij hoorde Solange daarbij op te tillen, maar er ging...

Fashion News

Jen Atkin is dankzij haar werk als haarstylist van beroemdheden inmiddels zelf verworden tot een celeb. Met 2,3 miljoen volgers op Instagram, klanten als de Kardashian-zussen en Chrissy Teigen, eigen merken Ouai Haircare en Mane Addicts kunnen we wel stellen dat deze dame verstand heeft van zaken....#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 41 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

RoyalsThe Kate Middleton and Prince William have made their first appearance on the steps of the Lindo Wing with their newborn son. Say hello to the new prince!