image1
Travis Barker tatoeëert naam Kourtney op zijn borst

TattooHet lijkt erop dat het serieus is tussen Travis Barker en Kourtney Kardashian. De drummer van Blink-182 heeft de naam van de realityster op zijn borst laten tatoeëren, is te zien op een foto die People heeft gedeeld.

Voor Barker is een bezoek aan de tattooshop geen uitzondering, vrijwel zijn hele lichaam is bedekt met plaatjes. Vorige maand vroegen fans zich al af of de tekst 'You're So Cool' die hij had laten zetten een ode was aan zijn vriendin.

De 41-jarige realityster bevestigde in februari dat ze een relatie heeft met de 45-jarige rocker. De twee, die al jaren goed bevriend zijn, zijn volgens ingewijden sinds januari een stelletje.

Kourtney was jaren samen met Scott Disick, de vader van haar drie kinderen. Barker was eerder getrouwd met Shanna Moakler en Melissa Kennedy. Met Moakler heeft hij twee kinderen: zoon Landon en dochter Alabama.


Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment


 

Showbizz

Het lijkt erop dat het serieus is tussen Travis Barker en Kourtney Kardashian. De drummer van Blink-182 heeft de naam van de realityster op zijn borst laten tatoeëren, is te zien op een foto die People heeft gedeeld. Voor Barker is een bezoek aan de tattooshop geen uitzondering, vrijwel zijn hele...

Fashion News

Brigitte Bardot- en Audrey Hepburn-vibes met deze chique kapseltrend voor deze lente en zomer. Och, trends. Je kunt er fan van zijn en ze trouw volgen, of hier en daar een leuke meepikken en verder lekker je eigen ding doen. Maar, geloof ons, deze wil je geheid gaan rocken. Een tijd lang was het...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 65 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the weekJeezy: I found me When I found You Mrs. Jenkins....