image1
Ariana wilde altijd al met Pete trouwen

Ariana & PeteAl jaren voordat ze überhaupt begonnen te daten, wist Ariana Grande al dat ze ooit zou gaan trouwen met Pete Davidson.

„We ontmoette elkaar tijdens Saturday Night Live, dat was zo’n twee of drie jaar geleden”, vertelt Ariana in The Tonight Show with Jimmy Fallon over het moment dat ze Pete leerde kennen in maart 2016. „We hadden nooit nummers uitgewisseld, we waren niet eens vrienden. Maar ik was smoorverliefd op hem.”

„We waren net bezig met het schrijven van allerlei sketches voor de show, toen ik mijn tourmanager tegen kwam. Ik vertelde hem dat ik nooit echt snel verliefd ben, maar toch grapte ik dat ik er honderd procent van overtuigd was dat ik zou gaan trouwen met Pete.”

Ariana is niet de enige die altijd heeft geweten dat ze oud zou worden met Pete. Davidson maakte zelf ook onlangs bekend dat hij vanaf het moment dat hij Ariana leerde kennen, wist dat hij haar ooit zijn vrouw wilde maken.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment

 

Showbizz

Al jaren voordat ze überhaupt begonnen te daten, wist Ariana Grande al dat ze ooit zou gaan trouwen met Pete Davidson.„We ontmoette elkaar tijdens Saturday Night Live, dat was zo’n twee of drie jaar geleden”, vertelt Ariana in The Tonight Show with Jimmy Fallon over het moment dat ze Pete leerde kennen...

Fashion News

Ellen DeGeneres heeft een kledinglijn ontwikkeld voor het Amerikaanse warenhuis Walmart. De collectie, genaamd EV1, is gebaseerd op Ellens eigen genderneutrale kledingstijl.„Mijn grootste inspiratie was ervoor te zorgen dat mijn kleding voor iedereen aantrekkelijk is, geschikt is voor zoveel mogelijk...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 114 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Kylie & Stormikyliejenner: bringing in my birthday tonight with my most special gift. What was life before you, Stormi. I love you my little angel.