image1
George Clooney gaf veertien vrienden elk 1 miljoen dollar

George ClooneyGeorge Clooney heeft in 2013 zijn veertien beste vrienden bij elkaar geroepen, om hen te bedanken voor alle steun die zij de acteur gaven in zijn missie om door te breken in Hollywood. Naast een emotioneel dankwoord, gaf hij iedereen een geldkoffer met daarin een bedrag van maar liefst 1 miljoen dollar.

In het Amerikaanse tv-programma Headliners blikt goede vriend Rande Gerber terug op het bewuste moment. „George had ons uitgenodigd voor een etentje bij hem thuis. Toen iedereen zat, nam hij het woord. ’Ik wil dat jullie weten hoe belangrijk jullie voor mij zijn en hoeveel jullie voor mij hebben betekend. Ik kwam naar Los Angeles en mocht bij jullie op de bank slapen. Ik mag mezelf ontzettend gelukkig prijzen dat jullie onderdeel zijn van mijn leven. Zonder jullie was ik nooit geworden wie ik nu ben.’ Daarna vroeg hij ons de koffertjes te openen.”

Gerber vervolgt zijn verhaal: „Iedereen had 1 miljoen dollar in zijn koffertje. Iedereen. We waren in shock en hadden iets van: wat ís dit? Toen we beseften wat er voor ons lag, ging George verder: ’Ik weet dat we allemaal weleens moeilijke tijden kennen; sommigen van jullie nog steeds. Maak je geen zorgen om je kinderen, om hun opleiding. Ik wil dat jullie je ook geen zorgen maken over het aflossen van je hypotheek.’ Toen we het koffertje openden, voegde George eraan toe dat hij de belasting, die erop zat, al heeft betaald, waardoor het ook écht 1 miljoen dollar was.”
Iets teruggeven

De echtgenoot van Cindy Crawford was met stomheid geslagen.„Eén van onze vrienden werkt als barman op een vliegveld in Texas. Hij rijdt daar iedere dag op zijn fiets naartoe en doet ongelooflijk zijn best om voor zijn gezin te zorgen. Mannen als hij namen George onder hun hoede en nu was het tijd om iets terug te doen. Hij zei: ’Ik vind het belangrijk dat, nu we nog allemaal samen zijn, ik jullie kan bedanken voor alles wat jullie mij hebben gegeven’.”

Alhoewel iedereen geroerd was door de emotionele toespraak en de gulle gift, wilde Rande het ’cadeau’ niet aannemen. „Ik schoof mijn koffer opzij en zei: ’Ik kan dit niet accepteren’, waarop George antwoordde: ’Jongens, ik wil nog één ding zeggen. Als Rande het geld niet aanneemt, mag níemand zijn koffer houden.’ Tja, dat is George...”

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment

 

Showbizz

George Clooney heeft in 2013 zijn veertien beste vrienden bij elkaar geroepen, om hen te bedanken voor alle steun die zij de acteur gaven in zijn missie om door te breken in Hollywood. Naast een emotioneel dankwoord, gaf hij iedereen een geldkoffer met daarin een bedrag van maar liefst 1 miljoen...

Fashion News

De online kledingwinkel Wish krijgt de wind van voren op social media. Wat wil het geval: in een nieuwe advertentie voor panty's hebben ze dunne modellen gebruikt om plus-size panty's te promoten.De advertentie zou eerst zijn gebruikt om de onverwoestbaarheid van de panty's te laten zien, en is later...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 125 gasten online

Poll

Nederlandse voetballers met Surinaamse roots zouden t.b.v. het Nationaal elftal van Suriname een dubbel paspoort moeten kunnen krijgen
 

Pic of the week

Taylor SwiftTaylor Swift and Joe Alwin were spotted holding hands for the first time after he supported the singer at her performance in NYC Friday Night.