image1
Dwayne Johnson begint met opnames Young Rock

In Australië zijn de opnames van start gegaan van serie Young Rock, een comedy gebaseerd op de jonge jaren van Dwayne ’The Rock’ Johnson. De acteur is zelf ook in de serie te zien.

Producent Universal deelde maandag een filmpje van Dwayne waarin hij de serie ’een passieproject’ noemt. Het is gebaseerd op wat ik mijn Forrest Gump-achtige leven ben gaan noemen, lacht de oud-worstelaar, die ook uitvoerend producent van Young Rock is. Van mijn gezinsleven tot aan de waanzinnige, onvoorspelbare wereld van het worstelen en mijn tijd in het footballteam van de universiteit van Miami. Alle ups en down, alle gekke verhalen die ik door de jaren heen heb verzameld.

Het is nog niet duidelijk wie Dwayne zelf gaat spelen in de serie. Er zijn drie jonge acteurs gecast om de jonge Rock in verschillende stadia van zijn jeugd te spelen; de jongste vertolkt hem rond zijn tiende, een andere acteur speelt een 15-jarige Dwayne en een derde acteur kruipt in de rol van de acteur in zijn studentenjaren.


Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment


 

Showbizz

In Australië zijn de opnames van start gegaan van serie Young Rock, een comedy gebaseerd op de jonge jaren van Dwayne ’The Rock’ Johnson. De acteur is zelf ook in de serie te zien. Producent Universal deelde maandag een filmpje van Dwayne waarin hij de serie ’een passieproject’ noemt. Het is gebaseerd...

Fashion News

Nikkie de Jager wordt het gezicht van een nieuw programma bij AVROTROS. In de talentenjacht Make-up Cup gaat de YouTube-ster, beter bekend als NikkieTutorials, op zoek naar de nieuwe beste make-up artiest van Nederland. De tien deelnemers van Make-up Cup, dat vanaf 9 januari bij Zapp te zien is,...



#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 53 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week








 

 

Tarajiphenson: Tonight was a dream! I Had So MUCH FUN hosting the @amas!! What Was your Favorite moment of the night?