image1
Khloe Kardashian zoenend gespot met ’ex’ Tristan Thompson

Tijdens de 40e verjaardag van Kim Kardashian, die op een afgelegen plek werd gevierd met een intiem gezelschap, heeft Khloé Kardashian het ’zeer gezellig’ gehad met de vader van haar dochter, Tristan Thompson. Hoewel er de afgelopen maanden veel geruchten rondgingen dat de twee weer samen waren, heeft de realityster nooit bevestigd dat ze daadwerkelijk opnieuw een stel vormden.

Tijdens de quarantaine in de Verenigde Staten zou Tristan zijn ingetrokken bij Khloé en hun dochtertje True, hoewel daar zowel door Khloé als Tristan niet veel over naar buiten werd gebracht. Volgens insiders zouden Khloé en Tristan nader tot elkaar gekomen zijn, doordat ze ertoe ’veroordeeld’ waren om maandenlang thuis door te brengen. Het heeft hen laten inzien waar het echt om draait in het leven: familie. En niets anders.

Die situatie lijkt nu veranderd te zijn. Nu de twee zoenend zijn gespot, draaien de persen in Amerika overuren. Fans van de Kardashian-telg zijn blij dat het paar hun onenigheden achter zich heeft kunnen laten en hopen dat ze een gezinsleven kunnen opbouwen, waarbij het belang van dochter True voorop staat.


Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment
 

Showbizz

Tijdens de 40e verjaardag van Kim Kardashian, die op een afgelegen plek werd gevierd met een intiem gezelschap, heeft Khloé Kardashian het ’zeer gezellig’ gehad met de vader van haar dochter, Tristan Thompson. Hoewel er de afgelopen maanden veel geruchten rondgingen dat de twee weer samen waren,...

Fashion News

Kan iemand zich Inspector Gadget nog herinneren? Deze tekenfilmserie uit de jaren tachtig ging over een detective die allerlei handige technische snufjes bij zich had. Helemaal 'wowsers', naar zijn eigen zeggen. Ik moest aan Inspector Gadget denken bij het zien van de nieuwe collectie van Fendi x...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 55 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week
 

 


Meghan Markle and Prince Harry Share 1st Official Portrait Since stepping Down as Senior Royals.