image1
Nikki en Brie Bella bevallen dag na elkaar

Tweelingzussen Nikki en Brie Bella zijn allebei bevallen van een zoon. De neefjes werden een dag na elkaar geboren, zo maakten ze bekend op Instagram.

Nikki en Brie werden bekend als showworstelaars in de WWE. Daarna waren ze te zien in realityserie Total Divas, en kregen hun eigen spin-off Total Bella. In die tijd had Nikki een relatie met acteur John Cena, die ook uit het showworstelwereldje komt. De twee verloofden zich in 2017, maar gingen het jaar erop uit elkaar.

Brie maakte zaterdag wereldkundig dat ze was bevallen van een broertje voor haar 3-jarige dochter Birdie. Een paar uur later liet Nikki weten dat zij de dag ervoor haar baby al had verwelkomd. Ons jongetje is er en we hadden niet gelukkiger en verliefder kunnen zijn, liet ze op Instagram weten. Het is het eerste kind voor Nikki en Dancing With The Stars-prof Artem Chigvintsev.

Beide moeders lieten alleen een handje van hun kind zien. De tweelingzussen maakten de namen van hun zoontjes nog niet bekend.

 

Bron: www.telegraaf.nl/entertainment 


 

Showbizz

Tweelingzussen Nikki en Brie Bella zijn allebei bevallen van een zoon. De neefjes werden een dag na elkaar geboren, zo maakten ze bekend op Instagram. Nikki en Brie werden bekend als showworstelaars in de WWE. Daarna waren ze te zien in realityserie Total Divas, en kregen hun eigen spin-off Total...

Fashion News

Wil je een overzichtelijke, duurzame kledingkast, met alleen top-items die je ook echt draagt? We zijn van start met ELLE's R-model! Daarin gaan we in zeven stappen naar die overzichtelijke, duurzame kast: rethink, reduce, respect, repair, reuse, restyle en recycle. Vorige week zaten we in stap 2,...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 95 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week


kyliejenner: vogue babyyy. Thank You @voguehongkong for this cover.