image1
Vanessa Bryant heeft moeder uit huis gezet
De moeder van Vanessa Bryant heeft een opmerkelijk interview gegeven over haar dochter. Sofia Laine, zoals ze heet, beweert dat Vanessa haar na het overlijden van haar man Kobe en dochter Gianna het huis uit heeft gezet. Laine was daar om Vanessa en haar drie andere dochters te helpen.

Laine zou in een gesprek met het Spaanstalige programma El Gorda y La Flaca gezegd hebben dat haar dochter haar niet alleen uit huis wilde hebben, maar dat ze ook de auto moest inleveren waarin ze reed. Het is niet duidelijk waarom er een breuk tussen de twee vrouwen is ontstaan.

Volgens bronnen was het juist Sofia die haar dochter door dik en dun steunde. Ze deed alles voor haar en de meiden. Zij is degene die Vanessa sterk hield.

Bron: https://www.telegraaf.nl/entertainment
 

Showbizz

De moeder van Vanessa Bryant heeft een opmerkelijk interview gegeven over haar dochter. Sofia Laine, zoals ze heet, beweert dat Vanessa haar na het overlijden van haar man Kobe en dochter Gianna het huis uit heeft gezet. Laine was daar om Vanessa en haar drie andere dochters te helpen. Laine zou...

Fashion News

  De blazer is sinds zijn introductie in de negentiende eeuw niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Sterker: het is misschien wel de langstlopende modetrend ooit. Gecropped, double breasted, juist oversized of strak gesneden, de blazer komt in vele varianten en wordt geprezen vanwege zijn...#1 101jamz

 

Online Guests

We hebben 93 gasten online

Poll

Zouden op de IC's jongere Corona-patienten voorrang moeten krijgen op 60+ patienten?
 

Pic of the week


JLO: Vacation vibes #SummerNights #SummerSunset